![]() |
Sebi, ce vrei sa zici ca daca te mai si intreceai cu noi... :wink: ne dadeai rusinica?? :lol:
|
...continuare...
Sebi, inseamna ca ai mers la consum, de-ai mers cu 2o6-le... Cum ai rezistat pe-o vreme k aia :?: :?: :?:
Drumul ala pana la cota si inapoi in Sinaia, ne-a cam terminat masinutele... Zici k suntem in Romania. :roll: Am uitat sa mai scriu cum k de la Ploiesti pana in Banesti pe cele doua bucati drepte s-a circulat cu 16o-2ookm/h 8) |
...poze...
3 Attachment(s)
...pozele...
|
Se pare ca v-ati distrat. Multa bafta si pe viitor si o intrebare: un Oltcit primiti printre voi?
|
Bai, eu (si nu numai) te primesc cu cea mai mare placere. Vorbesti serios? :roll: :?:
Cu ce masina (vrei sa) vii? |
misto ca faceti si voi activitati d'astea.....aici faceam lunar/saptamanal meetinguri si cruisu-ri de genul asta (dar ceva mai scurte).......in timpul verii.....sa vad , daca reusesc sa cumpar o camera video digitala pana la vara, o sa fac cateva filme :)
oricum, din ce vad in ultima poza, erati mai multe fete decat baieti la masa :lol: |
8 baieti - 7 fete
|
vedeti ce-ati pierdut? sa veniti data viitoare!
|
ultimele poze
3 Attachment(s)
Postez acum ultimele poze (mai am cateva dar nu la fel de interesante - G60, daca le vrei pe toate spune-mi si le pun pe-un cd).
Din poze lipsim Golf-ul rosu - Robert, alias PXP & eu+cele 3 fete ale mele :wink: A fost super faza cand am facut pozele astea: eram pe banda a 2-a cu 7okm/h si i-am chemat pe rand pe toti in dreapta sa le facem poze, in timp ce in spate coloana de masini incepuse sa creasca amenintator :lol: |
SHA: cred ca am fost destul de clar :lol: OLTCIT :)
Daca la anu' pe timp frumos ( preferabil in vara, dupa 1 august ) va miscati pe undeva, sa dai si tu de stire... O sa va fac praf cu \"Albisoara\" mea :D |
Oltcit-ul acela modificat? De ce asa tarziu - il
Oi faci ceva sau ai examene? Oricum, daca mai mergem pe undeva o sa postez ca si etapa Legal Racing. |
2 Attachment(s)
SHA: eu sunt inca la liceu, in clasa a 12 a si la vara am bacu' + admiterea la facultate.
Daca voi veni, nu voi veni cu Oltcitu' din avatar. As vrea sa vin cu \"CALORIFER-u'\", da' ma omoara la consum si nu cred c-as reusii sa ies cu el din Dolj ( din cauza militiei ). Daca reusesc sa ajung, vin cu Oltcitu' de strada... un 1100 R nemodificat, care pana atunci va suferi un \"face lift\" si un \"tuning\" la motor :twisted: Numai bine! ( in pozele de mai jos e Oltcitu' de raliu ) |
am citit povestea... e mishto... mai putzin faza cu accidentu...
bafta cu clubul... shi am o intrebare, off topic' pentru Gabi... ce modificari vrei sa faic la oltictu tau la motor? shi cam ce modificari ai recomanda la un oltcit cu motor frantzuzesc? :twisted: |
..
|
mkay.... bafta...
oare in dezmembrari gasesc o alfa 33? sau ceva modele de alfa cu carb-uri webber? |
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning