Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   [My Scoot] Beneli Velvet (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/178871-my-scoot-beneli-velvet.html)

razvan01 29-03-10 23:11

Re: [My Scoot] Beneli Velvet

O sa iti fac maine seara VT-urile de care ai nevoie. Insa daca vrea sa mai faca cineva nu e nicio problema, cu cat mai multe cu atat mai bine, are omu` de unde sa-si aleaga.

ps. Arata mult mai bine fara geam.
pps. Cred ca m-ai confundat, eu sunt cu VT-ul, iar razvi_91 se pricepe la xenoane:D

r13111988 30-03-10 09:03

Quote:

Originally Posted by razvan01 (Post 3231456)
O sa iti fac maine seara VT-urile de care ai nevoie. Insa daca vrea sa mai faca cineva nu e nicio problema, cu cat mai multe cu atat mai bine, are omu` de unde sa-si aleaga.

ps. Arata mult mai bine fara geam.
pps. Cred ca m-ai confundat, eu sunt cu VT-ul, iar razvi_91 se pricepe la xenoane:D

a scuze nu mi`am dat seama..ms mult de tot abia astept sa vedem ce iese :D

porsheGTS 30-03-10 20:57

1 Attachment(s)
Un VT-eu de la batranul porshe:D!!!:peace::peace:

r13111988 30-03-10 21:34

frumos dar nu stiu daca o sa am banii sa pun pe amandoua :((

razvan01 30-03-10 21:38

2 Attachment(s)
Dupa cum ti-am promis, cele doua VT-uri.

r13111988 31-03-10 09:57

hmmm nu prea imi place...

As vrea si eu cateva raspunsuri...
1- eu am frana spate pe tambur, o pot pune pe disk ? ma gandesc ca daca ii pun o alta geanta poate merge dar cred ca trebuie si cu suportu ala unu vine frana montata...astept pareri...
2- as vrea sa imi spuneti si mie k`am ce culoare ar fi potrivita la jentii...(culoarea scuterului este un albastru inchis metalizat)
3- ce baterie este mai buna alea pe acid sau pe gel (cele pe acid sunt mai scumpe)
4- stie cineva cum sa ii fac suspentile mai moi? la leonardo ma plageam ca nu sunt bune ca sunt prea moi dar la asta sunt prea,prea rigide...pe asfalt se comporta impecabil cu suspensile astea ff sportiva dar chestia este la drum mai prost e o problema si cum la noi in romania sunt mai multe drumuri proaste de cat bune nu prea imi convine asa

SUPAPA_Jr 31-03-10 13:28

1.Foarte probabil nu o sa poti pune pt ca la scutere nu doar dimensiunile rotii conteaza ci si prinderea pe motor. in plus iti trebuie pompa de frana cu maneta, furtune, etrier si suport de etrier pt discul pe care il are roata...deci mai bine il lasi asa ca nu face foarte mare diferenta discul.
2.Eu unul l-as fi facut o combinatie intre negru metalizat si auriu metalizat.
3.cele pe acid sunt mai ieftine...cele pe gel cica sunt mai bune ca in primul rand nu curg si se zice ca ar tine curentul mai bine dar...nu prea conteaza .
4. daca nu au reglaje nu ai cum sa le faci mai moi...tot ca un tuning ti-ai putea cumpara niste amortizoare pe gaz...reglabile .

rinzou 31-03-10 17:25

Iti trebuie Carter pentru frana pe disc. Cele pe acid sunt mai bune,dar cele pe gel nu necesita intretinere.Daca iti vei face suspensiile prea moi s-ar putea sa sari de pe sosea , deci nu te sfatuiesc.

Bafta!

r13111988 01-04-10 19:20

oki ms mult pt sfaturi,sa vad ce pot face,scuteru meu are motor de yamaha,se mai gasesc motoarele astea si pe malaguti madinson...

Am niste probleme cu frana pe disk nu prea reusesc sa o reglez:(

rs-dey 02-04-10 15:14

poate cea pe tambur,din ce mi'ai zis tu mie...

r13111988 11-04-10 19:00

7 Attachment(s)
am mai revinit si eu cu ceva i`am scurtat spatele

rs-dey 11-04-10 19:12

rezolvasi problema aia?

r13111988 11-04-10 22:19

da,era apa in carburator dar nu stiu de unde...am venit pe el acasa :D

cristianic 11-04-10 22:23

interesante ca desing modelele astea. am si eo 2 intrebari daca vrei sa.mi raspunzi:
1are motor yamaha?
2e pe carburatie?

r13111988 12-04-10 09:14

Quote:

Originally Posted by cristianic (Post 3269087)
interesante ca desing modelele astea. am si eo 2 intrebari daca vrei sa.mi raspunzi:
1are motor yamaha?
2e pe carburatie?

Da are motor de yamaha si da este pe carburatie...

Acum am si eu o intrebare...se poate schimba carburatoru la el? de ex sa ii pun unu de pe un aprilia leonardo de 125 cmc ? stie careva?

All times are GMT +2. The time now is 08:13.

- Copyright 2026 4Tuning