![]() |
Re: miros de ulei ars in habitaclu
multumesc eu am notat ce ai spus si miine i spun si lui mecanic.orcum miine va spun ce sa intimplat.mersi
|
salut azi duminica am rezolvat problema cu zgomotul in fata la role.Dar sa nu uitam facea urit numai la rece,vreo 10 minute dupa care nu se auzea.Deci a fost FULIA DE LA VIBROCHEN,am inlocuit toata piesa si nu mai face la rece.Am dat 600ron,dar macar stiu ca e de la fulia.Ai avut dreptate pe la urma, ai inceput sa cunosti bmwuri bine de tot.Acum am ramas cu displeyul la bord cam defect,si nu stiu unde sa ma duc so rezolv ca nu vad pe nimen prin bucuresti sa rezolve astfel de probleme.POATE STII PE CINEVA?am cumparat replici italienesti 600e de la ejante,GMP scrie.si masina merge mult mai bine mai drept si accelereaza repede,acum sa vad si cam cit tine sa nu ma pomenesc cu vreo pocnitura la jante.UNDE FAC DISPLEYUL?UN TELEFON ?O ADRESSA?VA-ROG
|
ma bucur ca ai rez, banuiam ca fulia ar fi. mah, nu stiu pe nimeni pe partea de electronica, da' cred ca snt baieti destui in bucuresti care se ocupa de asa ceva. eu mai mult m-am lovit de probleme mecanice (am e36 din '93, nu are prea multe electronice:)) ). am avut si eu o problema d'asta, la displayul de la climatronic, dar nu stiu daca e aceiasi rezolvare. era un condensator sau cum pana mea i-o zice. e la discutii tehnice, da un search "climatronic e36 323i" si o sa-ti apara. dar ma indoiesc ca nu au schimbat ei tehnologia la X5.
|
Am rezolvat,in sfirsit,a fost fulia de la vibrochen.Ai nimerito bravo.Dar ne pacalea ca facea vreo 5 minute la rece si asa a fost greu sa dam seama.Mai ales ca este motor de benzina,si nu prea se defecteaza fulia.Dar pe la urma am comandat au montato si am lasato in service in asa fel a doua zi dimineata sa vedem daca face zgomot la rece.Si nu a mai facut.Acum am de rezolvat cu afisazul la bord displey,si nu stiu unde sa ma duc in bucuresti?Poate stie cineva?Si sper sa nu mai pacesc ceva.DATI MI SI MIE UN NENE CARE REPARA AFISAZE/SAU UN TEL. MERSI MULT
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning