Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   AM CONDUS CEA MAI BUNA MASINA DIN LUME !!! (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/1787-condus-buna-masina-lume.html)

Hondarul 29-08-04 19:27

Din pacate e cu cutie automata... Dar sound-ul este acelasi de V8 5,7 L... Inca nu am condus-o, sper s-o fac... Doar am vb cu proprietarul si m-am uitat la ea. Are pe bord 120 mph, ceea ce e cam 200 km/h...

Nu ti se pare putin ??? Jaguarul avea 160... Si a mers cu 144 si mai mergea. Masini frate ... :(

DZ1 29-08-04 19:38

....

Hondarul 29-08-04 19:45

Eu am condu-o pt numai 15 minute glorioase. Dupa cum stiti, masina nu are neam de servo, discuri de frana rimitive (printre primele discuri de frana la serie) si o cutie care mi-a scos peri albi. Imposibil sa schimbi vitezele repede cu masina asta. E o cutie care are ceva cu sincroane, ***** ma-sii... Nu mai stiu... Ideea e ca atunci cand schimbi vitezele, trebuie s-o ti putin, 1-2 secunde la punctul mort, inaitne s-o bagi in alta viteza. Daca nu, caraie ca o Dacie in marsarier...

Sunetul superb, mirosul, senzatia de a fi lipit de sosea intr-o masina decapotabila, volanul, scaunul de piele, m-au facut sa ma simt super. Cred ca m-as putea obisnui cu o astfel de masina. Da, pot spune ca si pt mine e cea mai buna masina. Are personalitate, nu gluma...

Nu avea nici centuri de siguranta masina asta... WHO NEEDS'EM ??? WHO CARES ??? :lol:

EvLSant0S 30-08-04 00:32

1 Attachment(s)
hotulee, minti , nu esti tu .... uite aici poza care sa dovedeasca ca nu esti tu :D :) :lol: :evil_laug :evil_laug glumesc... se vede ca e accelasi ... sa nu inteleaga astia mai noi ... ca esti vreun mincinos :D bv suntem mandrii de tine... sa faci cat mai multe poze... si filme .. sa aduci pe acasa ... pace bajete

EvLSant0S 30-08-04 00:37

1 Attachment(s)
upS am pus poza in care m-am jucat un pic cu tine :) , asta era aia pe care vroiam sa o pun

tng 15-09-04 15:56

\"EvLSant0S\" e panarama rau poza aia... :)

Gabi_323i 16-09-04 07:39

Hondariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol:
Ce faci manole? Iti place la hamericani acolo a? haide ca a inceput scolili, s-a dat drumu` la Pega :lol: :lol: :lol: :lol:

Murarashu 28-09-04 11:03

Nu indraznesc sa`i contest priceperea lui Jeremy, dar asta e o chestie de gust; englezii construiesc masini exotice in primul rand PENTRU EI, deci reflecta exact gusturile lor in materie. Englez fiind, nici nu prea putea sa`i placa o masina ne-britanica, nu ? Sunt cateva natii in lume (englezi, americani, italieni, nemti) care sunt absolut convinsi ca ei fac cele mai bune supermasini din lume, si nu ceilalti. Culmea e ca toti au dreptate !

Natia romana, in calitate de suckeri absoluti ai industriei auto, ii luam pe ei ca modele din toate punctele de vedere, si implicit veneram tot ce iese din mana lor, inclusiv masinile.

Type E e intr`adevar grozav ! Am vazut unul rosu Coupe pe blvd. Ana Ipatescu, la inceputul lunii sept `04. Totusi prefer Ferrari`urile din aceeasi vreme, cu al lor V 12 Colombo cu 6 carburatoare, sau un Lamborghini Jarama, cam la fel de potent (si cu un sound absolut demential).

bogdan350cid 20-11-04 12:12

Re: AM CONDUS CEA MAI BUNA MASINA DIN LUME !!!

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Am avut acum 2 zile onoarea sa conduc cea mai buna masina din lume oficial. Jeremy Clarkson, de departe cel mai mare expert in autoturisme, in topul sau 100 al celor mai bune masini din lume, a pus pe primul loc, o masina care a depasit Ferrari, Porsche Carrera (locul 3) si multe altele. Este vorba despre Jaguar E-Type, declarata cea mai TARE masina din lume. DA !!!!! Am condus, am savurat si am admirat o asemenea frumusete din 1964... Nu pot descrie senzatiile. Cu siguranta un moment pe care nu-l voi uita prea usor. Va doresc tuturor asemenea experienta !!!

englezul \"Jeremy Clarkson, de departe cel mai mare expert in autoturisme\" ii enerveaza chiar si pe englezi si a pus pe locul 1 un jag ghici de ce?

lasa-ne, lasa-ne

carlo_RS_GTI 20-11-04 12:40

Felicitari si....cand mai conduci o masina ca asta...sa ne chemi si pe noi sa dam o tura ..da??? :hug:
ca daca nu... :boxing: si :bat: (glumeam) :D :P :D

Hondarul 25-11-04 16:07

Quote:

Originally Posted by \"bogdan350cid\"
Quote:

Am avut acum 2 zile onoarea sa conduc cea mai buna masina din lume oficial. Jeremy Clarkson, de departe cel mai mare expert in autoturisme, in topul sau 100 al celor mai bune masini din lume, a pus pe primul loc, o masina care a depasit Ferrari, Porsche Carrera (locul 3) si multe altele. Este vorba despre Jaguar E-Type, declarata cea mai TARE masina din lume. DA !!!!! Am condus, am savurat si am admirat o asemenea frumusete din 1964... Nu pot descrie senzatiile. Cu siguranta un moment pe care nu-l voi uita prea usor. Va doresc tuturor asemenea experienta !!!

englezul \"Jeremy Clarkson, de departe cel mai mare expert in autoturisme\" ii enerveaza chiar si pe englezi si a pus pe locul 1 un jag ghici de ce?

lasa-ne, lasa-ne

Numai cunoscatori pe aici vad... :evil:

Bogdan_16v 25-11-04 20:44

Hondare, de fapt ce o califica ca fiind cea mai tare? In ce sens zice nenea asta ca e cea mai tare? Motorizare? Fiabilitate? Feeling? Sau toate la un loc?
Ca daca ar fi sa ne luam dupa statistici, cele mai bine vandute masini din lume au fost Toyota Corolla si VW Beetle...cele mai populare si mai fiabile...
Daca e sa ne luam dupa performante...ar fi altele...si asa mai departe...intelegi?

Hondarul 25-11-04 20:52

Pai cred ca toate la un loc mane... Nu degeaba a ales-o asta, corect ???

CT-87-ADY 25-11-04 20:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Hondare, de fapt ce o califica ca fiind cea mai tare? In ce sens zice nenea asta ca e cea mai tare? Motorizare? Fiabilitate? Feeling? Sau toate la un loc?
Ca daca ar fi sa ne luam dupa statistici, cele mai bine vandute masini din lume au fost Toyota Corolla si VW Beetle...cele mai populare si mai fiabile...
Daca e sa ne luam dupa performante...ar fi altele...si asa mai departe...intelegi?

asha a zis un shmecher!!! :lol:

bogdan350cid 26-11-04 19:47

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"bogdan350cid\"
Quote:

lasa-ne, lasa-ne

Numai cunoscatori pe aici vad... :evil:

nu trebuie sa te uiti in gura la toti, asta am vrut sa spun
Daca vine unu si zice ca dacia supernova rapsodie e cea mai tare din lume s-ar putea sa crezi...
Romanii cred ca tot ce e strain e bun, o sa vedeti ce \"bine\" o sa fie cand intra romania in ue si o sa ne zica aia ce si cum sa facem la noi acasa :cry:

Cine mai e impotriva aderarii la uniunea europeana ca tot am deschis subiectul? :roll:

All times are GMT +2. The time now is 10:54.

- Copyright 2026 4Tuning