Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   poze cu fosta dacie "tau" (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/178473-poze-fosta-dacie-tau.html)

morpheusmaster 27-03-10 01:11

Re: poze cu fosta dacie "tau"

Quote:

Originally Posted by sr_cristi (Post 3222862)
pacat de munca altora.... totusi e bine ca nu a dus-o la remat, sau sa o faca zob cum s-a intamplat cu SGM-ul....

Man, sincer? mai bine ZOB decat COTETZ...sincer...eu is mai nebun dar decat sa'mi vad masina asa...fosta masina...cum vrei sa'i spui...mai bine stiu ca am facuto zob...dorm mai bine noaptea cu gandul.

BlueAngel 27-03-10 01:30

Cred ca a alergat cu ea la DTM =))))

GJ 64 GAB 27-03-10 01:32

Eram 101% sigur că aşa o să se īntāmple cu ea... Nu e nici prima, nici ultima!
Păcat :(

SOLENZAXJG 27-03-10 08:21

Vai saraca dacie in ce hal arata acuma si acuma acuma o vad cum statea la expozitie si acuma vai de ea.Dar initial a cui a fost masina de a vanduto?

werwceul 27-03-10 08:47

ii dacie, ce te astepti?
un taran, care toata viata lui a condus caruta, a vazut intr-o poza masina, a vandut 2-3-4-5 oi, 2 capre un porc si o vaca si si-a cumparat dacie.
"Dacia Tiuning, pentru taranul din tine"
https://www.youtube.com/watch?v=XWdhatxV3J4
pachet m pauar nu are?
sau turbina?
mdea, rugina nu prea are, dar asta e.
Oricum cand masina s-a vandut s-a stiut, se da, se uita de ea. A fost o etapa, omul a vandut tau si-a luat 320d , are copil, cred ca-l intereseaza siguranta si confortul nu bum bum de la bas cand copilul doarme in spate :P
apropo, ala o dat hertz-ul ala mare pe butelia de gpl?

bz-04-uvx 27-03-10 13:23

Quote:

Originally Posted by werwceul (Post 3223226)
apropo, ala o dat hertz-ul ala mare pe butelia de gpl?

ce vrei omule..e criza:lol:

andreigame 27-03-10 19:27

groaznic....trist si suparator in acelasi timp

yntisar24 27-03-10 20:09

Poate sunt eu nebun cine stie dar nu vad ce a avut asa spectaculos masina asta pe ea de o slaviti asa de mult, este o dacie care a aparut intr un videoclip cu 2 fufe langa ea si atat ! Nici macar vopseaua nu era de calitate ....4 jante si mai ce altceva ??? A era sa uit muzica ...si in rest ce ?bare tunung si stopuri de 3 lei altceva ce ??? A facut istorie pe la curse si nu stiu eu ??? era biturbo ....???? o dacie care a aparut intr un videoclip si atat!

CLO2DCB 27-03-10 20:20

Quote:

Originally Posted by yntisar24 (Post 3224721)
Poate sunt eu nebun cine stie dar nu vad ce a avut asa spectaculos masina asta pe ea de o slaviti asa de mult, este o dacie care a aparut intr un videoclip cu 2 fufe langa ea si atat ! Nici macar vopseaua nu era de calitate ....4 jante si mai ce altceva ??? A era sa uit muzica ...si in rest ce ?bare tunung si stopuri de 3 lei altceva ce ??? A facut istorie pe la curse si nu stiu eu ??? era biturbo ....???? o dacie care a aparut intr un videoclip si atat!

de ce nu ai şi tu o DACIE care a aparut īntr-un videoclip ?

danutzcag 27-03-10 20:22

jalnic.......

yntisar24 28-03-10 12:20

Quote:

Originally Posted by CL 02 DCB (Post 3224758)

CALIFORNIA BOY u visezi la rufe intinse .....crezi ca ma intereseaza sa fiu vedeta sau sa apar intr un videoclip???? in locul tau mi as vedea de dacia tunung, te a bagat cineva in seama si nu stiu eu ...este un forum public unde fiecare isi spune parerea daca nu iti convine ce am spus nu te uita sau ciocu` mic si joc de glezne ! U esti unu dintre cei care habar nu au de cum se strange un surub sa nu mai spun ca nu cunosti ordinea fiselor de la buji si multe alte chestii banale pe care fiecare conducator auto ar trebui sa le stie ! Vezi ti de cazanul tau de masina ramasa cadou de la taticu`:twisted:

GJ 64 GAB 28-03-10 12:50

Quote:

Originally Posted by yntisar24 (Post 3225932)
CALIFORNIA BOY u visezi la rufe intinse .....crezi ca ma intereseaza sa fiu vedeta sau sa apar intr un videoclip???? in locul tau mi as vedea de dacia tunung, te a bagat cineva in seama si nu stiu eu ...este un forum public unde fiecare isi spune parerea daca nu iti convine ce am spus nu te uita sau ciocu` mic si joc de glezne ! U esti unu dintre cei care habar nu au de cum se strange un surub sa nu mai spun ca nu cunosti ordinea fiselor de la buji si multe alte chestii banale pe care fiecare conducator auto ar trebui sa le stie ! Vezi ti de cazanul tau de masina ramasa cadou de la taticu`:twisted:

Īncetează cu jignirile!
Fiecare cu părerea lui...

andoGSI 28-03-10 12:56

pacata de ea...si-o batut joc in ultimul hal

andreigame 28-03-10 12:59

Quote:

Originally Posted by CL 02 DCB (Post 3224758)

tatiii....da nu trebuie neaparat sa fie o racheta de masina ...cu cine stie ce motor pe ea...sau sa fii fost la curse.....masina a fost de expo intodeauna cred ca toata lumea stie asta.....a fost o masina frumoasa la timpul ei ...mai ales ca nu au fost multe dacii modificate in vremurile ei erau cateva toate

yntisar24 28-03-10 13:33

Nu are rost sa mai tastez ca stric tastele degeaba cu niste habarnavisti care viseaza rufe intinse si vb din poze si ce au vazut la televizor ! Daca ati fi stat langa ea ati fi inteles ce si cum ,eu vb din experienta voi din poze!

All times are GMT +2. The time now is 16:38.

- Copyright 2026 4Tuning