![]() |
Re: poze cu fosta dacie "tau"
Quote:
|
Cred ca a alergat cu ea la DTM =))))
|
Eram 101% sigur că aşa o să se īntāmple cu ea... Nu e nici prima, nici ultima!
Păcat :( |
Vai saraca dacie in ce hal arata acuma si acuma acuma o vad cum statea la expozitie si acuma vai de ea.Dar initial a cui a fost masina de a vanduto?
|
ii dacie, ce te astepti?
un taran, care toata viata lui a condus caruta, a vazut intr-o poza masina, a vandut 2-3-4-5 oi, 2 capre un porc si o vaca si si-a cumparat dacie. "Dacia Tiuning, pentru taranul din tine" https://www.youtube.com/watch?v=XWdhatxV3J4 pachet m pauar nu are? sau turbina? mdea, rugina nu prea are, dar asta e. Oricum cand masina s-a vandut s-a stiut, se da, se uita de ea. A fost o etapa, omul a vandut tau si-a luat 320d , are copil, cred ca-l intereseaza siguranta si confortul nu bum bum de la bas cand copilul doarme in spate :P apropo, ala o dat hertz-ul ala mare pe butelia de gpl? |
Quote:
|
groaznic....trist si suparator in acelasi timp
|
Poate sunt eu nebun cine stie dar nu vad ce a avut asa spectaculos masina asta pe ea de o slaviti asa de mult, este o dacie care a aparut intr un videoclip cu 2 fufe langa ea si atat ! Nici macar vopseaua nu era de calitate ....4 jante si mai ce altceva ??? A era sa uit muzica ...si in rest ce ?bare tunung si stopuri de 3 lei altceva ce ??? A facut istorie pe la curse si nu stiu eu ??? era biturbo ....???? o dacie care a aparut intr un videoclip si atat!
|
Quote:
|
jalnic.......
|
Quote:
|
Quote:
Fiecare cu părerea lui... |
pacata de ea...si-o batut joc in ultimul hal
|
Quote:
|
Nu are rost sa mai tastez ca stric tastele degeaba cu niste habarnavisti care viseaza rufe intinse si vb din poze si ce au vazut la televizor ! Daca ati fi stat langa ea ati fi inteles ce si cum ,eu vb din experienta voi din poze!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning