Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Bani in tuningul uneia vechi sau schimb cu una mai noua? (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/17822-bani-tuningul-uneia-vechi-schimb.html)

dolb 05-08-06 16:58

Re: Bani in tuningul uneia vechi sau schimb cu una mai noua?

Quote:

Originally Posted by silviu ionescu
As dori sa aflu parerea posesorilor de astra,in special a celor de astra f ca sunt modele ceva mai vechi.A mea e in 3 usi din 92 si ma gandeam sa-i fac cate ceva...pe la motor,pe la exterior,pe la interior...stiti voi.Dar ma gandesc la o chestie.Oare se merita sa bag 3-4...5 mii de euroi intr-o astfel de masina,ca s-o am pentru mai mult timpsi sa se tina bine sau mai bine o vand si-mi iau una mai nou(tot opel,evident)?Adevarul e ca imi place f mult masina,e mica si iute si poate fi si mai iute de atat:lol: .
Astept parerile voastre.

baga baniii !! daca iei alta o sa trebuiasca sa bagi si in aia ca de.. vrei sa arate diferit( sa stie lumea ca e a ta)

barceaparazituu 12-08-06 15:11

Asta Numes Tu Masina Veche ? Opel/record79?ce Ti Spune ?si Vreau Sa Mi Bag Toti Bani In Ia Eventual Si Pe Nevastamea

marian79 12-08-06 20:24

si eu am un opel astra F, si nu imi vine sa o dau pentru nimik in lume. Am inceput sa investesc bani in tuning -exterior, iar dup-aia o sa investesc si la motor. Eu zic ca merita investitia chiar daca e din 93.

Klubber 16-08-06 02:08

Salut! Putem spune ca suntem in aceeasi dilema (relativ) : eu am un Opel Corsa, tot din 93 si ma bantuie si pe mine aceleasi ganduri... sa o vand si sa iau ceva mai nou... sau sa bag bani in ea? Am gasit pe net faruri bestiale, triple mortale, praguri, eleroane si toate cele... Dar oare merita? Daca ii pun o tripla, un far si o janta nu inseamna ca am aceasi siguranta pe care o pot avea intr-o masina noua ( sau ma rog, mai noua)... Chestii de genu': "fieru' e fier" am tot auzit da' parca mai degraba as avea incredere intr-un fier din 06 decat 93... Iar cele de genu': "baga baniii !! daca iei alta o sa trebuiasca sa bagi si in aia ca de.. vrei sa arate diferit( sa stie lumea ca e a ta)" pe mine unu' nu ma intereseaza, nu bag bani in masina pentru lume! Daca bag, bag pentru mine, pentru a o face asa cum imi place mie, nu cum place la lume... Acum vezi si tu ce vrei de fapt: sa fii fericit ori sa-ti fie bine?!...
Poate nu ai inteles nimic din ce am zis sau poate ai prins ideea... nu zic eu ce e bine si ce nu, doar mi-am dat si eu cu parerea! Acum din zecile de pareri (impartite) tragi si tu concluziile si sper sa faci alegerea potrivita pentru tine!
Eu unul cred ca o sa merg pe o masina noua... stock! Iar daca pot sa ii pun o janta, o tripla bine, daca nu, asta e... sper sa nu regret decizia!
Bafta!...

TAZ_IS_04_JMG 11-09-06 09:19

frate....eu itzi zic o chestie...apucate de masinutza ta si las-o pe aia noua pt alti...cu banii care ii dai pe una noua cam cu aceeasi motorizare....ti-o faci pe a ta de sta matza-n coada...cel putin eu asa am facut...numa ca eu am un vectra A:):twisted: :twisted:

MC Mate 11-09-06 14:16

Quote:

Originally Posted by Klubber (Post 521015)
Salut! Putem spune ca suntem in aceeasi dilema (relativ) : eu am un Opel Corsa, tot din 93 si ma bantuie si pe mine aceleasi ganduri... sa o vand si sa iau ceva mai nou... sau sa bag bani in ea? Am gasit pe net faruri bestiale, triple mortale, praguri, eleroane si toate cele... Dar oare merita? Daca ii pun o tripla, un far si o janta nu inseamna ca am aceasi siguranta pe care o pot avea intr-o masina noua ( sau ma rog, mai noua)... Chestii de genu': "fieru' e fier" am tot auzit da' parca mai degraba as avea incredere intr-un fier din 06 decat 93... Iar cele de genu': "baga baniii !! daca iei alta o sa trebuiasca sa bagi si in aia ca de.. vrei sa arate diferit( sa stie lumea ca e a ta)" pe mine unu' nu ma intereseaza, nu bag bani in masina pentru lume! Daca bag, bag pentru mine, pentru a o face asa cum imi place mie, nu cum place la lume... Acum vezi si tu ce vrei de fapt: sa fii fericit ori sa-ti fie bine?!...
Poate nu ai inteles nimic din ce am zis sau poate ai prins ideea... nu zic eu ce e bine si ce nu, doar mi-am dat si eu cu parerea! Acum din zecile de pareri (impartite) tragi si tu concluziile si sper sa faci alegerea potrivita pentru tine!
Eu unul cred ca o sa merg pe o masina noua... stock! Iar daca pot sa ii pun o janta, o tripla bine, daca nu, asta e... sper sa nu regret decizia!
Bafta!...

Nu se compara nimic cu o masina noua.Daca vrei sa o dai si sa iti iei una noua faci o alegere buna.O masina veche va manca bani indiferent de marca

XelleX 14-09-06 04:53

Lasand laoparte banii, cheltuielile, siguranta, comfortul, ce zice lumea, ce zice nevasta etc..... tie ce-ti zice sufletul? :P

All times are GMT +2. The time now is 19:43.

- Copyright 2026 4Tuning