![]() |
Re: facem si noi o intalnire week asta?
Am cont si pe BMWONERS si am scris si acolo , numar fiecare zi si abea astept sa fiu prezent chiar daca o sa fiu cel mai slab motorizat de pe acolo si probabil singurul diesel :rolleyes2
|
Quote:
|
Clar ... o sa iasa fix 0 .... sunt macar 5 masini care vin sigur ? e deja vineri....
|
Preparosa,in caz ca sunt macar 5-6 masini vin si eu cu iulian,deci inca 2 masini.Tinem legatura pe mess sau tel
|
vin si eu ca mi-am terminat masina...
|
Quote:
Griffo te castrez cand te prind,intra pe mess si da-mi pozele alea asa cum sunt editate sau ne |
deci am inteles ca este o intalnire bmw in fata casei poporului,o sa aflu o ora,ne vedem acolo daca este,in cazul in care vremea este nefavorabila o lasam pe alta data pt ca eu nu-mi scot masina pe ploaie,deci cam asa ramane,duminik casa poporului si o sa stabilim o ora.
|
deci iar plec singur ...
|
deci ramane pt duminica la casa poporului?la ce ora?
|
Sa faceti poze :wave:
|
e clar deja...
|
eu unu nu mai pot veni am radiatorul varza :( si nu pot face prea repede de el:( azi am fost si la cristi mdk si nu are oricum vreamea e nasoala pt weekendul asta din cate vad
|
pai fiti atenti,eu de venit vin indiferent de vreme,de plecat la munte oricum plec si eu si frati-miu,aman2 cu pisicile,deci maine voi scrie ora la care ne vedem,daca vremea chiar va fi naspa,lasam intalnirea pe week viitor,mai discutam maine ce si cum...
|
maine,duminik,ora 14 in fata la casa poporului,in cazul in care ploua..o lasam pe week viitor,daca nu ploua ne vedem acolo cati mai multi.
|
bine mister asa sa fie
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning