Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bazar AUTO - MASINI (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini.html)
-   -   De vanzare: Oltcit TUNING (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/17815-vanzare-oltcit-tuning.html)

AdY9005 02-07-06 13:14

Re: de vanzare OLTCIT TUNING

frumos oltcit;)

t1grul 02-07-06 14:10

Quote:

Originally Posted by soarebolognesul
mane am si eu o intrebare.cat te-a costat sa ti-l tapitezi asa??sincer si eu as vrea sa il tapitez asa.este cu piele de caprioara??sau.....???

DACA ESTI DIN CR IA LEGATURA CU EL............EL SI L`A FACUT STIE CE FACE, SI E IEFTIN (DAAAAA !!!! E PIELE DE CAPRIOARA :lol: :lol: :lol: :lol: )

fasso 04-07-06 12:07

fara suparare dar nu cred ca o sa o dai cu 2000 euro!!!hai sa fim seriosi,e oltcit...e 12 mil unu nearanjat...asa ca nu cred ca iei banii aia pe ea!nu te supara pe mine dar nu cred!

tha_nox 04-07-06 12:30

Quote:

Originally Posted by fasso
fara suparare dar nu cred ca o sa o dai cu 2000 euro!!!hai sa fim seriosi,e oltcit...e 12 mil unu nearanjat...asa ca nu cred ca iei banii aia pe ea!nu te supara pe mine dar nu cred!

nujtu ce parere ai tu..da io ma intreb de ce il da asa de ieftin?:?:

mad_mike 04-07-06 19:03

Din pacate chiar este ieftin dar inca nu sunt destui care sa aprecieze aceasta masina pt ceea ce este:sad:

fasso 05-07-06 11:11

v-am spus sa nu va suparati pe mine...stiu sa apreciez masina ca si eu tot oltcit am stai linistit dar mi se pare scump rau!!!asta e parerea mea...

mad_mike 05-07-06 20:46

Dar nu ne-am suparat:wink:.Numai ca unii oameni isi iau Oltcit,il modifica,il fac sa mearga numai ca sa il vanda dupa aia si sa isi iau loganuri.Dar macar nu le iau sa le duca la casat.

tha_nox 05-07-06 21:21

io mi-am luat oltcit, m-am apucat de el, vreau sa il termin...da nici daca imi iau bmw nu il vand...il tin acolo pt mine...masina de suflet!

fasso 06-07-06 11:08

eu macar stiu ca mi l-am luat ca sa il modific dar ca sa il tin,nu sa il vand si sa-mi iau logan!!!si e masina oltcitu,pt ca nu stiu pe ce masina romaneasca din 90(de cand e al meu) mai are discuri ventilate pe fata,motor boxer si alte chestii...ma bucur ca am ales oltcit si nu dacie cum ma sfatuiau unii!!!

t1grul 07-07-06 18:34

stati linistiti ca proprietarul nu vrea sa`si ia logan (chiar m`ar amuza sa`l vad la volanul unui "golan" :)):)):)))

mad_mike 09-07-06 20:37

Quote:

Originally Posted by fasso
eu macar stiu ca mi l-am luat ca sa il modific dar ca sa il tin,nu sa il vand si sa-mi iau logan!!!si e masina oltcitu,pt ca nu stiu pe ce masina romaneasca din 90(de cand e al meu) mai are discuri ventilate pe fata,motor boxer si alte chestii...ma bucur ca am ales oltcit si nu dacie cum ma sfatuiau unii!!!

Felicitarile mele pentru cei care gandesc la fel ca fasso,si tuturor posesorilor de Oltcit :D

pac(cl02wop) 14-07-06 20:16

frumoasa masinuta, spor la vanzare:)

t1grul 06-08-06 22:26

up:arrow: ...up...:arrow: up...:arrow:

liniste mare aici...

lorena 08-08-06 12:43

tare,ar merge si pt o fata rea:lol: :rolleyes2 :peace:

akys 09-08-06 15:01

nu stiu prea multe despre masini ,,,,,,,, dar asta chiar imi place :!: :!: :!:

All times are GMT +2. The time now is 19:49.

- Copyright 2026 4Tuning