![]() |
Re: de vanzare OLTCIT TUNING
frumos oltcit;)
|
Quote:
|
fara suparare dar nu cred ca o sa o dai cu 2000 euro!!!hai sa fim seriosi,e oltcit...e 12 mil unu nearanjat...asa ca nu cred ca iei banii aia pe ea!nu te supara pe mine dar nu cred!
|
Quote:
|
Din pacate chiar este ieftin dar inca nu sunt destui care sa aprecieze aceasta masina pt ceea ce este:sad:
|
v-am spus sa nu va suparati pe mine...stiu sa apreciez masina ca si eu tot oltcit am stai linistit dar mi se pare scump rau!!!asta e parerea mea...
|
Dar nu ne-am suparat:wink:.Numai ca unii oameni isi iau Oltcit,il modifica,il fac sa mearga numai ca sa il vanda dupa aia si sa isi iau loganuri.Dar macar nu le iau sa le duca la casat.
|
io mi-am luat oltcit, m-am apucat de el, vreau sa il termin...da nici daca imi iau bmw nu il vand...il tin acolo pt mine...masina de suflet!
|
eu macar stiu ca mi l-am luat ca sa il modific dar ca sa il tin,nu sa il vand si sa-mi iau logan!!!si e masina oltcitu,pt ca nu stiu pe ce masina romaneasca din 90(de cand e al meu) mai are discuri ventilate pe fata,motor boxer si alte chestii...ma bucur ca am ales oltcit si nu dacie cum ma sfatuiau unii!!!
|
stati linistiti ca proprietarul nu vrea sa`si ia logan (chiar m`ar amuza sa`l vad la volanul unui "golan" :)):)):)))
|
Quote:
|
frumoasa masinuta, spor la vanzare:)
|
up:arrow: ...up...:arrow: up...:arrow:
liniste mare aici... |
tare,ar merge si pt o fata rea:lol: :rolleyes2 :peace: