![]() |
Re: DEZMEMBREZ BMW 324TD e30
asta este bafta la vinzare
|
Astept si eu poze cu scaunele recaro si mai multe informatii...
|
10 Attachment(s)
@ cipilica - uite am pus poze cu scaunele,sunt asa cum le-am dat jos de pe masina,nu le-am curatat,bibilit sau ceva...
merg si pe coupe :) L.E- un video si cu motorul pt cine e interesat de motor. https://www.youtube.com/watch?v=VlYig7K5nzA inca in continuare valabile multe piese,oglinzi,faruri in stare impecabila cu lupa(fara smiley),trapa electrica,punte spate cu discuri,ceasuri de bord,aripa stanga cu semnalizare,capota fata+spate(si eleron),stopuri negre(mari),bara fata,bara spate de 90, + multe multe alte piese.. |
Ok, multumesc. Din pacate nu e tocmai ce caut eu. Ma interesa scaune originale de urs, cu tapiterie originala in stare cat mai buna.
Bafta la vanzare. |
Quote:
bafta la cautat :-) |
caseta de servo directie si masca aia care acopera schimbatorul cat ma costa ?
|
Diferentialul??
|
@ cata - caseta e fara servo(am restul instalatiei de servo),masca care acopera schimbatorul? consola centrala? sau? nu stiu exact la ce te referi...
@ ady viteza - e blocant,maine iti spun exact ce rapoarte are :) (scuze pt intarziere) |
cand zic masca de acopera schimbatorul ma refer la pielea aia care se prinde de nuca de la schimbator si de consola centrala ( cal ) ...
|
o am dar e putin rupta(in zona aia catre sofer,din cauza vitezelor 1-a si mansalier, banuiesc:P)
maine ii trag niste bilduri sa o vezi daca o vrei asa... |
doar daca e nerupta , ca rupta am si eu si ma costa 70lei reconditionarea + transportul ......
|
e rupta, n-are rost...
mai bine iti faci una 'noua' :) si o sa arate mai bine Bafta ! |
hai sus si cu primul UP :)
Motorul momentan e retinut. Geamurile electrice,volanul si radiatorul s-au dat. a mai ramas instalatia de A/C Servo directia (fara caseta ) trapa electrica scaunele fata+ banchete praguri faruri cu lupa puntea spate cu discuri stopuri mari Grup blocant 3.25 (retinut momentan) Coaja de bord Parbriz Jante pe 14' Capota cu 'mocheta' pe interior in stare ff buna fete de usi cardan + multe multe alte plastice,protectii la evacuare,geamuri,butonele de prin bord. mai multe detalii la telefon 0766278906 sau pe mess iliecozmi_d |
pompa de injectie ce pret are?
si radiatorul de AC cu conductele pana la capota +compresorul de AC si suportul lui pe motor, la fel pret te rog, sa vad daca am bani de ele. |
@ InJust- ai PM .
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning