![]() |
o sa incerc sa ajung shi eu da nu garantez nimik.sar putea sa am niste treaba :( :(
|
nu se stie sigur!:))))
se poate in proportie de 70% pana acuma sa venim si noi X-team Constanta la proba de indemanare nu mai zicem ce masinii deoarece sa nu va inducem iar in eroare!Ce o fi vom vedem mai avem 2 zile la dispozitie! pana atunci anuntatine si pe noi pe mailu [email protected] cu noutati despre cursa!X-team Constanta 8) :twisted:
|
va asteptam!
Marfa daca veniti si voi tocmai din Constanta! Marfa! Vremea sa tina cu noi, in rest...
...sa nu va asteptati sa va lasam sa miscati ceva numai pentru faptul k ati batut atat drum. 8) :twisted: :wink: seeYa! |
Swrdfish si Geo , nr de tel este 0726.156.776. Sorine, vezi ca ti-am dat apel de pe tel. acela. Vorbim Duminica dimineata. Ma gasiti la nr. acela doar Duminica dupa 8:30(atunci plec) sau cand mai sunt cu tovarasu` pe afara.
|
Va Asteptam :twisted: :wink:
sper, ca vremea va fii bine 8) :D c ya, |
Mai postez odata numarul meu de telefon, 0723.564.934
Duminica voi veni sigur la cursa, am scapat de servici :lol: :lol: :lol: Care apuca sa ajunga primul pe acolo, sa inceapa sa sune... :D Acum avem toate premisele sa ne intalnim, sa speram ca o sa fie si frumos (macar ca sa nu inghetam de frig, sau sa nu ne ploua, fiindca eu cred ca aceasta cursa se va tine indiferent de starea vremii) |
gata s-a stabilit... duminica apar si eu la curse :D ... in sfarsit prind si eu o etapa fara sa am masina in service... nu se prezinta ea foarte bine dar merge... :D
|
se cam stie sigur acuma!
ne-am decis venim destui si sper sa fim primiti ca si daca trecuta bine nu ne asteptam la cine stie ce dar nu sa fim luati la misto noi venim cu ganduri ,,pasnice\":)))in rest va doresc multa bafta in pregatiri
:evil: |
Veniti cu ganduri pasnice...da-o-n colo de treaba. Stiti ce respect am eu pentru voi k veniti tocmai de-acolo pana-n Buc pentru o cursa, pentru o idee??? Ar trebui sa stiti! Putini ar face ce faceti voi asa k nu va mai ganditi la remarci rautacioase pt k cei care le fac sunt doar invidiosi!!!
Bafta :!: p.s. Daca la anu' la mare nu se prezinta de 3 ori mai multi bucuresteni decat ati venit voi (de 3 ori mai multi pt. k e sezon si tot Buc. e la mare) anu' asta in Buc, atunci, pe bune daca nu merita sa ne faceti in toate felurile. :) |
salut din nou!
da vom vedea maine cum o sa fie noi venim ca asta e pasiunea noastra si asta facem noi mai tot timpu!:))in rest vom vedea dupa cum am spus maine pana atunci mult noroc! 8)
|
Intrebare ...
ma fratzilor ... Dupa ce criterii se fac liniutzele ?
Ca am vazut Dacia de 110 cai participa la sub 90 ... Dupa ce va luatzi cand stabiliti grupa in care poate participa o masina ? Eu am un Opel Astra Sedan ... pe talon are 55 Kw ... Eu la ce grupa ma incadrez ? Si modificarile la motor nu afecteaza in nici un fel grupa de concurs ? |
Re: Intrebare ...
Quote:
Quote:
|
Re: Intrebare ...
Quote:
C-am asha sta treaba cu Dacia aia de 120 de cai , cu Cielo ... ETC . Ce se intampla atunci ? Particip la sub 90 ? |
Teoretic DA, practic NU, daca ai 300 de cei, trebuie sa spui cat cei ai si vei fii in clasa cu 300 cei.
In Polonia avem diferit. Sunt classe depinde la motore, turbo si NOS. Dar aici nu sunt multi masini la curse ( crica 30 ) si alta clasificata nu ar fii bine. |
Quote:
Pai vad ca lucrul asta nu prea conteaza cu anumite masini ... Cum ar fi de exemplu dacia de 120 Hp care participa la grupa A in loc de grupa C ... Eu nu am voie daca masina normal din fabrica are 75 de cai si eu am dus-o la 300 sa particip la grupa A ? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning