![]() |
Re: Super tare !
einstein1984 , votat:)...eu jucam pe vremuri the crims, terminasem o runda pe locul 12 , eram destul de mandru:)....de atunci am zis ca nu mai joc niciodata astfel de jocuri ca iar n`o sa mai am timp de nimic , o sa fiu prea disperat iar:)...bafta multa
|
[^0^] ~Anonymous Vampyres~
CLANUL MEU ... |
Un click e de ajuns maestre. Nu poti musca aceiasi persoana de 2 ori in 12 ore si nu poti musca decat o data la 2 minute.
|
io acuma sunt pe locul 2747 cu nivelu 2. sunt vampirul bogdan(suna infricosator asa'i?)
|
la ce te ajuta faza cu poza...da click....
|
Quote:
Iti da sange la litres of blood si iti da 2 GOLD parca atat |
la ce lvl sunteti?
eu acusa 4 |
Eu la 8 cu perspective de trecere la 9. Se pare ca pe server 1 nu se mai pot face conturi noi, de aia a si aparut server 2. Hai sa ne ajutam unii pe altii si o data pe zii sa ne clikuim semnaturile!
|
nivelul 3 fratilor
|
lvl 4 dar uneori cand ma lupt nu imi da pct la experienta.sau it da doar la lvl tau de ex cand te bati cu unu de lvl4 sau mai mare?
|
Victims Bitten (via Link)ce Inseamna?
|
Quote:
iti deschide o pagina ... aia de la joc ... dar este Linkul meu de a musca "victime" ... cu cat apasa mai multi pe baner , pe poza , etc , cu atat numarul victimelor creste! |
aa gata am inteles acusi
|
Bogdan, vezi ca ala nu byte linkul. Il gasesti la pagine overview. Azi am ajuns la nivelul 9.
|
lvl 5 ......f curand 6
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning