![]() |
Re: SERVICE AUTO
-----up------
|
salut , sa elimin la o masina o toba efectiv sa o tai sa pui teava estimativ 50-100 cm nu mai mult este vorba de toba din misloc inainte de finala ??
cam cat mar costa astept raspuns ! |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Poze cu unele lucrari
|
-----up-------
|
un schimb de discuri si placute de frana spate, la o skoda octavia 2 ?
|
placute de schimbat 40 ron si 110 ron discurile pe ambele roti.
|
Montaj inchidere centralizata Matiz efectuezi? Eventual si cu legatura la alarma existenta pe masina. Inchiderea o am eu.
|
5 Attachment(s)
Nu te pot ajuta din pacate , noi nu montam alarme si inchideri.
Mecanica auto , lucrari de intretinere periodica , retusuri caroserie si electrica. Mai nou Terosonari auto - 300 ron (in 2 zile) |
un pret pentru montaj distributie logan 1.6 8v
|
legat de topicul asta:
https://forum.4tuning.ro/318-zona-teh...ml#post3406118 cat ma costa sa schimbati cablul, si sa ii puneti un alt suport, nu cum l-am legat eu cu sarma. multumesc. astept raspunsul dvs. |
@ Dany pentru distributie pretul este de 200 ron
@Faby manopera este 50 ron , cred ca am si vorbit la tel parca , nu? cat despre suport putem sa-ti confectionam unul fara sa te coste o enormitate. (referitor la preturi este o vorba , putin dai , putin face) |
Si eu cred ca am vorbit, dar acum vroiam sa vedeti si poze, sa stiti exact ce ar fi de facut. si sa fiu eu sigur ca este cablul de frana.
Si o parere legat de acel cablu, ce spuneti, sa iau original, sau ne descurcam si cu cel la 50 roni? Legat de pret, eu stiu ca asa e, dar nu pentru romania. aici poti sa dai mult si primesti servicii foarte proaste. Daca imi puteti spune si un pret pentru acea prindere, ar fi si mai bine sa stiu exact la ce ma astept. |
Fabbydesign a rezolvat problema cu 100 ron pentru schimbat cablu de frana si sudat suport prindere cablu.
|
1 Attachment(s)
Bucse punte spate si fata VW lV
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2026 4Tuning