![]() |
Re: challenges
io zic ca cel mai bine ar fi sa punem cate o lucrare de fiecare.. .sa alegetzi voi care va place mai mult si cu care sa participati..
|
eu oricum nust dak o sa am timp makr de una... dar eu zic k nu strik k o persoana sa isi puna mai multe lucrari... doar nu a muncit degeaba :p
|
1 Attachment(s)
hot road
fundalu...dupa bac : ) |
bah mah leshi .... :yikes: :writers_b super tare :clap: :clap: :clap: :rockon:
|
frumos imi place
bv |
Quote:
nu intreb din rautate ci din curiozitate. PS: spor la bac, care este ! |
TopArt : Photoshop - Pt contrast mai puternic si tenta de sepia : Auto Levels/Color Balance +cadranu.
PS: sar'na care este ia' ! |
zal'tare lume.... cum sta treaba cu hot rod-urile... eu am facut unu p care nu vroiam sa il postez la inceput... dar i-a placut unui amic si m-am hotarat sa il postez ... dar am sters poza din greseala :lol: :lol: in fine... intrebarea e... avem un termen limita ceva!?
|
ad1..cu toate ca apreciez desenul tau..cred ca e cel mai bun, ar trebui sa il postezi in varianta originala nu modificat in photoshop ca doar e challenge desene de mana nu?
|
1 Attachment(s)
am refacut poza la hot rod...
|
Nu Mai Are Nimeni Nik?
|
hai mah... nu se mai baga nimeni...
|
Hai ca am vazut si eu despre ce e vorba. O sa incerc ca week-endul asta sa fac si eu ceva. sa vedem ce-o iesi.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Gata am terminat si eu. Personal nu-mi plac unele detalii legate de coloristica (mi-a cam tremurat mana) si nici scanner-ul nu m-a ajutat foarte mult.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning