![]() |
Re: GR 01 NVN
3 Attachment(s)
poze si cu toba pusa...da mai trebuie sa o reglez putin ca nu imi sta prea bn:sad:
|
Parerea mea ar fi ca capul de la toba sa fie in exterior nu bagat sub bara, macar sa fie la fata cu bara!
|
4 Attachment(s)
am zis ca mai trebuie sa lucrez la ea....azi am gasit ceva prin garaj de asta vara:D...sper sa o pot pune in vara asta daca nu cumva ma razgandesc
|
Prea marfă.
Dacă ştii că este bună ar fi prostie din partea să nu o montezi mai repede. |
pai eu zic ca este buna deoarece pe masina de pe care am luat-o nu avea pic de silicon pe ea sau pe la margini,mi-a adus aminte un vecin de ea si sa vad poate o pun:D PS:mersi andi ca esti singurul care mai posteaza pe la mn:rolleyes2
|
Buna ideea cu trapa , apuca-te de treaba daca tot o ti degeaba!
|
3 Attachment(s)
am reglat azi toba,e bn da am decupat putin c-am mult...si o poza cu butoanele de la geamuri k poze cand le-am pus nu am:sad:
|
Īn jurul tăieturii de la bară, poţi pune cheder să nu se mai vadă cum ai tăiat.
Găseşti la orice Piese auto. Efectul va fi garantat. |
Partea aia de cal unde intra schimbatorul e fixa la tn?cu toate daciile care am mers se misca partea aia de cal.
De ce nu ii dai jos scrisurile cu dacia si modelul? Marginile de la nr freaca-le sa fie albe. Ala de tractare ai putea sa il revopsesti negru. |
1 Attachment(s)
daca te refer la masca ai de plastic de la cutia de viteze de intra in consola sa stii ca nu mi-a iesit niciodata nu am probleme cu ea:Dar fi o idee cu frecatul dungilor de la numar da cu ce as putea sa il fac?
|
arata bine toba e zgomotoasa?
:-P:-P:-P:-P |
mie imi place cum se aude...se aude gros,o sa filmez da nu am cu ce decat cu telefonul:sad:
|
1 Attachment(s)
am fost azi pe la remat si am avut noroc de ceva misto....:lol:cine ma ajuta sa imi spuna cum il leg?:rolleyes2
|
chiar nu stie nimeni cum sa il leg?:sad:are 4 fire da nush care si unde sa le leg....
|
ma ajuta si pe mine cineva sa leg si eu turometrul?:sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning