![]() |
Re: Jaguar XK vs ( BMW 650 Mercedes SL)
E mai misto jaguaru asta decat bmw-u si mertzu.Arata a coupe adevarat...cel putin mie imi place...dak tie nu-ti place, asta e..
P.S:Nu te mai contrazice cu toata lumea!!Fiecare cu parerile lor... |
Ca iti place cum arata e una,fiecae cu parerea lui.Dar performantele nu sunt subiective,iar 650i e mai rapid decat XK.Ti-e greu sa citesti,sau ai probleme in a intelege ce citesti ?
|
Nu poti sa zici ca e mai rapid 650i-u ca nu ai condus-o tu sa vezi ce fel e
|
Quote:
|
Ai dreptate.Pe de alta parte,nu am condus nici Trabant,nici SLR,deci nu pot spune ca SLR e mai rapid decat Trabant-ul.
Quote:
Quote:
|
Ma nustiu performanta care o are mai mare ca nu scrie da la design bate Jaguaru...parerea mea...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
ii greu sa citesti ? |
Ma or fi celelalte mai puternice decat jaguaru, recunosc si am vazut, da la design bate jaguaru;)
|
Mie mi se pare 650 cel mai aspectuos dupa aceea sl-ul si dupa aceea XK.
Designul e o chestie evident subiectiva. La performante, nici nu mai are rost sa discutam. |
merg pe SL!apoi 650 si in coada de tot XK!
|
si apropo de astia "mici" :) eu cred k e super bine ca si baietii de 14,15,16... intra pe forum si asista si se implica in discutii!evident unii nu au ce cauta pe aici fiind uneori enervanti,vorbind "dupa ureche" si altele INSA faptul ca sunt atatia minori care sunt pasionati de TUNING,MASINI,MOTORSPORT ar trebui sa ne bucure.baietii invata aici nu numai sa se dea cocosi prin oras cand si-or lua permisul dar (SPER) si sa fie constienti de puterea pe care o au atunci cand se urca la volan,masina e o arma!sincer sunt ingrozit cand vad pe unii care au permis de 1 sapt si merg cu 170km/h in oras!daca pustii astia care acum se mai baga si ei(si bine fac)invata de aici nu numai sa provoace pe unu la semafor ci si sa fie dracu constienti ca masina din realitate nu e cea din NFS atunci e bine ptr toti:si ptr pietoni si ptr ceilalti soferi si ptr ei!
SPUN DA CURSELOR dar in puii mei undeva unde potzi s-o arzi linistit! Am o parere f buna despre Viper GL,chiar il vad pasionat klumea de masini!BRAVO COAIE! |
mai mult ca sigur as alege SL-ul. are acel ceva, si doar posesorii/fanii Mercedes pot intelege.
|
pana la urma toate 3 sunt prea marfa si orice user de pe forum ar vrea sa le conduca sau sa fie ale lor........astea fiind psuse mai pe scurt :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:36. |
- Copyright 2026 4Tuning