![]() |
Re: Renault Twingo vs VW Lupo !
hai zau sti tu ai de capu tau plus ca si o fost si masina de scoala :D si eu in fiecare zi ma cu ia la scoala si are 180 de mi de kilometri :) si numa distrubutia o fost schimbata :) varamea are un renault twingo din 2000 benzina :)
|
Nu am avut nici una din respectivele masini dar VW Lupo este o masina high tech spre deosebire de Twingo. Are o gramada de tehnologie aplicata pentru a fi foarte economica, de asta e scumpa, a fost foarte scumpa si noua, costa cat un golf, masina de clasa superioara. Deci, daca vrei consum mic ia-ti linistit Lupo, nu a avut mare succes la vanzari pentru ca era scumpa dar second hand merita.
|
Pai este tocmai invers:DTwingo are un consum mai mic !
|
Poate mai mic decat Lupo GTI... Cand or face francezii masini bune da un pm, cmmon.
|
Quote:
|
Quote:
|
Da, sunt varza si nu apreciez maretia industriei franceze de automobile. Btw, pe care marca sunt fixat ca nu m-am prins?
|
inca asteptam sa ne zici cum e cu lupo hifi, pardon hi-tech
|
Ia-ti Lupo frate, daca nu vrei sa dublezi pretul masini in piese mecanice si necazuri.
Cel mai mult beneficiu Renault il face din service si din pane-le clientilor. |
Quote:
|
Nu stiu daca vrea sa isi cumpere model-ul nou (la care nu ma bag).
Ia-r fost-ul model era o adevarata tragedie privind partea electronica a masini. Aia le strica pe ele cel mai mult, mai mult ca partea mecanica. De Dacii nu am criticat niciodata fiindca nu au atatea "***-uri" pe ele, si de aia sunt si fiabile. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:22. |
- Copyright 2026 4Tuning