![]() |
Re: Recomandare: ULEI AUTO?!!!
ulei de motor
sorry ca nu am mentionat P.s: oricum as fi interesat si de ulei pentru cutia de viteze, si de servodirectie |
Castrol peste tot. Exact vascozitatile mentionate in cartea tehnica a masinii sunt perfecte pentru ea.
|
ce fel de castrol?
ca trebuie sa completez cam juma` de litru...si nu vreau sa amestec uleiurile, iar pana la schimb mai e |
In nici un caz Mobil 5w40. Nu am nimic cu Mobil ci cu cifra de vascozitate 5w40. Acesta este un ulei care se foloseste in zone unde temperatura mediului ambient nu depaseste 25 grade celsius. Deci la noi poti sa-l folosesti doar toamna si iarna.
Continua deci cu 10w60 care este un ulei pentru conditii grele si pentru masini folosite la maximum. Ca marca ti-as mai recomanda Aral pe care eu il folosesc de vreo 3 ani si este excelent |
:D eu cred ca e foarte bun
|
Peugeot foloseste TOTAL da nustu la hdi ce trebuie eu am cc ... nu scrie in carte? sau la motor?... la mine scrie, eu am luat de la reprezentanta.
|
o precizare : Castrol 10w60 TWS este recomandat doar masinilor BMW M3 si M5 . pt cine vrea sa foloseasca 10w60 e recomandat Castrol RS .
precizare : Un raspuns oficial de la castrol romania. |
pentru dacia nova pe injectie monopunct ce ulei recomandati???
|
AKI din 2000 am avut 3 honde si toate inghiteau 7000 de ture zilnic si leam bagat mobil 1 0 w40 si mergeau mai mult decat perfect sa numai zic ca, consum de ulei nu exista! La motorul tau ar fi mai indicat Mobil 5 w40!
|
eu zic ca fiecare masina are o marca .....speciala de ulei...nu e peste tot lafel..
|
pana acum am folosit si RS da si mobil1 si parca mai multumit am fost de mobil
|
Quote:
2)ulei cutie spirax ep 90 apigl-4 |
si inca ceva: eu pun din cand in cand si un aditiv(ulei motor) cu teflon. asta daca consuma ceva(si consuma cand o tii peste 5000 ture)
|
Quote:
Castrol RS 10W60 este, intamplator, uleiul recomandat pentru Bugatti Veyron - daca rezista la temperaturile infernale pe care le produce un astfel de motor, intr-o masina de strada n-ar trebui sa faca probleme. Si, culmea, nici nu e scump si e usor de gasit. ~Nautilus |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning