![]() |
cu 150000 de $ nu iti iei o casa ca lumea, cel putin in Buc. Poate un apartament. Da` oricum nu as da atatia bani pe o masina modificata care nu stiu cand va ceda.
|
lasa bogdane cu 30 de mil de coco in banca ar fi alta discutie. ca aia 150k ii faci din dobada pe o luna. iti permiti.
|
bogdane da seatu tau nu l-ai face tu cu 150 de mii naveta spatiala ? :lol: :lol: :lol:
|
Ash fi cretin sa bag intr-o masina de 13.000E vreo 150k...Doar daca sunt vreun fan infocat al marcii(ceea ce nu sunt)...anyway, sa revenim la subiect: deci voi daca ati avea conturi grase de zeci de milioane si ati fi impatimiti dupa mashini, nu v-ati cumpara Supra asta? Macar sa stiti ca o aveti acolo :P :lol:
|
asa de o plimbare 5 min nu mai mult cat sa ajungi cu ea la 300 km/h :roll:
|
fiecare are pretzul ei...mama dar ce are pe ai si dupa preturile care le-am vazut nu sunt asa de scumpe ca aicea!ganditzi-va in tzara daca aduceti o masina dinasta...vine romanu nostru cu cheia lui ruginita de dacie si praf iti face vopseaua dupa ea!
|
:)
ai dreptate orlando
|
cine se apropie de o masina ca aia? la 5 m sta romanu de ea... isi imagineaza ca e a unui tigan care a furat-o de nu stiu unde... Si nimeni nu vrea sa supere tiganii, nu? :) :) :)
Si in plus da-o dracu de treaba... ca daca ai bani de o masina ca aia imposibil sa nu ai un garaj... |
Re: O masina celebra
eu as numi-o "CEA MAI CELEBRA MASINA" :D
|
te-ai chinuit mult sa dezgropi un topic vechi de 8 ani?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:19. |
- Copyright 2026 4Tuning