![]() |
Re: E36 - 316i "pisicuta" mea
salut baieti nu va suparati ca va intrerup topicu ..am si eu un e36 motor 1.6 benzinar.. si mia halit la 1300 de km vreo 200 de grame de ulei asta e pierdere sau e normal ? astept un raspuns mc anticipat...
|
Chiar arata foarte bine masinutza asta!
Bravo Ciocatule pentru achizitie!:lol::lol: |
5 Attachment(s)
adaug niste poze;) astept pareri:D
|
Ce mai ai de gand sa faci la ea in viitor?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Intre timp masina a primit niste jenti pe 16"...care normal o sa le folosesc numai vara;) si iarna raman jentile originale din fabrica...pe care a-si vrea sa le vopsesc...atasez o poza cu ele sa vedeti c-am despre ce ar fi vorba(poza modificata in photoshop)
|
misto compact :)...si eu is posesoru unui compact, doar ca al meu e putin "modificat" si cam verde pentru tzara magazinelor de vise :))
ai inceput binisor dar eu zic ca e prea ridicata....si in mare am vazut k e stoc ;)) sa ai noroc de ea ...itiz las PM cu id-u meu in caz k vrei sa mai discutam :P |
Quote:
|
Vine zapada:lol::lol:
Abia astept sa vad cu se comporta pe zapada masinutza. Tractiune spate...:peace: |
Quote:
|
Faina masina, anul si km calumea de tot, sa ai parte de ea si ai mare grija de ea cu zapada, mai rar gasesti anul asta la e 36......mare grija......
|
sfaturi :
-semnale albe pe fata -parerea mea ca ar da mai bien jentile negru interiorul cu buza gri.,,decat cu buza rosie...-ramane doar o parere -suspensia ...pun-ti sport doar daca e masina asa...de plimbari nu de condus zi de zi...sau de carat ceva -o toba frumusica... -folie in principiu e destul de frumusica masina...sper sa nu ai probleme cu ea...si sa fie la fel de buna precum pare...sincer ce imi este greu de crezut....50.000 km in 10 ani?adica 5 mii km...pe an...greu de crezut..pana si pt un "batranel" de Germania..in fine,nu conteaza prea mult km din bord,conteaza sa fie ea buna sa se descurce...in conditiile din Romania,bafta cu ea si sa te distrezi la iarna :D |
masina frumoasa,da' tipa s-o lasi mai jos!! ce drumuri,doar nu te duci cu ea
la vanatoare! mai ocolesti gropile n-o mai bagi prin coclauri si-i pui suspensie sport!;) bafta cu ea... |
Quote:
aha;) mersi de sfaturi...si km sunt reali..pai primul propietar a fost Reprezentanta BMW ...si a fost masina de showroom...deci iti dai seama ca n-au prea mers mult...si al doilea propietar a fost o femeie,parca nu mai stiu sigur:-?? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning