![]() |
Re: E39 - 525d
Incearca sa stergi siliconul ala cu acetona !!! merge garantat 100% ac eeasi problema am avut si eu si a mers lejer...
|
dar cu grija sa nu pierzi cumva si un strat de lac :)
|
Quote:
mari carcotasi romanii nostrii,serios,si in plus falosi,dar saraci! Astia suntem! Normal ca o sa atrag pareri si pareri,si imi plac cei care spun 'verde in fata' ce au insa se si exagereaza uneori! Rog un moderator sa inchida topicul! Ajunge;m-am convins! Multumesc tuturor celor care ati postat!:!::!::!: |
salut,
Quote:
Quote:
Eu iti arat tractorasul meu, nu e tocmai frumos, dar nu imi e rusine cu el: https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...-4-my-fuo.html Incearca sa continui topicul, poti ignora pe cine ti se pare ca vorbeste sa adune posturi s.a.m.d... Succes, |
Quote:
De aia zic,ca e mai bine sa-l inchid(topicul) Referitor la Golfuletul ala al tau,e fain rau si lumea stie ca are un consum de pomana si ca e un motor reusit;daca ceri pareri insa o sa vezi ce se intampla! Apropos,sti ce-mi place cel mai mult la Golful tau? |
Quote:
Cu parerile, trebuie sa stii sa alegi din ce sfaturi primesti, sunt multi baieti seriosi si cu gusturi bune pe forum care dau sfaturi si "trickuri" de milioane :) |
Quote:
P.S. si io sunt tot de acolo!:lol::rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce consum are in oras daca se poate sa imi spui si mie ?
|
Quote:
|
multumesc
|
o masina draguta, incearca sa ignori oamenii rautaciosi, tuning-ul/aspectul masinii trebuie sa-ti placa tie nu vecinului ;) sau mai stiu eu cui, intradevar ai putea sa scapi de elementele cromate si de eleronul de pe portbagaj dar daca tie iti plac asta e nene tu o vezi zi de zi si tu o conduci :D mult succes in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:11. |
- Copyright 2026 4Tuning