![]() |
Re: Vand piese si accesorii E36
1 Attachment(s)
UP....Volanul a ajuns la mine!!
RECOMAND !!!! ps pe viitor mai colaboram |
uppppp
|
Motor de 2.8 , cu anexe, 600 euro, sau cu montat pe masina la cheie, 800 euro.
|
nuca de schimbator din piele e36 mai ai?
|
Nu mai am nuci.
|
26 Attachment(s)
Actualizare piese:
- ceasuri de M de anglia fara ace - 50 lei - telefon , doar receptorul - 50 lei - cablu pilot automat 4 cilindri, nou, original bmw - 50 lei - scrumiera - 10 lei - maneta semnalizare - 20 lei - modul clima cu rotite - 40 lei - manere usi 4 buc - 10 lei toate - butoane geamuri electrice - 20 lei bucata - tragar - 50 lei - 4 roti de iarna pe 15, bridgestone, mai au 4-5 mm - 200 lei setul cu jante cu tot - o janta bbs pe 17 cu anvelopa noua - 300 ron - discuri ventilate fata, etrieri, suporti, placute carne 60% - 250 lei toate - plafon M touring - 250 lei - interior recaro, piele, incalzit, coupe, - 230 euro - consola mahon, pentru 4 geamuri electrice - 150 lei - set 4 amortizoare fata spate, Sachs Super Touring, rulate 2.000 km, sunt ca noi, au costat 15 mil asta vara. Le dau cu 9 mil. Fac proba la ele. - geam oglinda M stanga, fara incalzire, albastruie - 70 lei |
poze pentru fetele de usi de piele sedan poti pune, ai mai inainte un anunt...
|
Da, le pun mai tarziu, 10-11 sa imi aduca aparatul sa le descarc.
|
8 Attachment(s)
Pozele promise
|
realizez ca fetele de sedan sunt pentru geamuri electrice fata+spate?(ai poze numai cu cele fata)
din pacate am geamuri manuale, ai cumva instalatie completa de geamuri electrice? daca da cam la ce pret ar iesi? Mersi |
Acum am vazut ca tu vrei de sedan. Nu am decat de coupe. Nu stiu unde ai vazut de sedan.:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Cat vrei pe carcasa de la electoventilator ?
Stima |
S-a vandut electroventilatorul complet.
|
S-au dat si fetele de usi.
|
uppppppppppp
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:49. |
- Copyright 2026 4Tuning