![]() |
Re: Modalitate noua de alimentare
Vai ... vezi o chestie dasta si te reprofilezi pe baieti ,brusc femeile nu mai merita efortu :))
|
Pfff...dimpotriva ,asta-ti deschide noi orizonturi . 'Hei pisssi, te fac un plin ?':lol:
|
eeee :) cum zice si maximilian .. da frate .. sunt de acord .. e un sport placut .. dar parca atunci cand vezi ca are in cap ce are si o gonflabila .. parca tot un partener cu care sa poti schimba 2 vorba e mai bun ! Eu familist convins nu dupa ...... ca voi :))
|
deci nu ma pot opri din ras
imi imaginez cum ar fi fost toata scena cand "alimenteaza" doamne .... :lol: hai ca nu stii ce benzina sa bagi, sau ceva ... dar acuma sa nu stii unde se baga benzina. da-o in pana mea de treaba si cine le-a dat masina pe mana |
un fel de "tantaloaica si gogomana" =)), prea tare. da astea macar la tv, nau vazut unde se pune benzina?=)).
poate nu pun lichid de frana in baia de ulei =)) |
benzina
|
dar oare cand au desfacut capacul...nu a iesit apa fierbinte?
|
era aproape gol vasul inainte sa bage benzina .... va imaginati prin ce a trecut saraca masina ... si prin ce va trece.
|
vai ce subiect de discutie......
(mergea postat mai bine la sectiunea cu Bancuri/glume/alte chestii) |
eu stiu caz ...cand 2 "organe" de circulatie au completat ulei in motor prin gaurica de la joja de nivel :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning