![]() |
Re: E36 - coupe tex
Salut si felicitari pt masina. E frumusica rau... doar ca eu as lasa-o intr-o culoare, si as elimina orice fel de sticker.... A da... parca toba japan style nu se pupa cu masina, (strict parerea mea) :)
Oricum multa bafta cu tot ce ti-ai propus |
da jos alea de pe usi sunt oribile :D in rest masina este marfa;) imi place muuult combinatia rosu cu negru :D
toba aia "daca este remus cred ca se aude in ultimu hal,eu pe 1.8 is am remus si e deranj mare" deci nu o da jos :D punei bandouri praguri de m si o schimbi mult numai bine succes |
Quote:
|
Quote:
|
ca sa dai stickerele jos incearca cu o sursa de caldura si o sa fie mult mai usor
in rest multa bafta cu masina,arata chiar bine |
Quote:
tias recomanda daca vrei sa schimbi toba aia,un borla, remus,sebring alea sunt adevaraciuni sau daca ai bani eisenman :) mai smecherie ;) :D bafta |
frumoasa tare...cum spun si ceilalti stickerele nu dau bine si parerea mea e ca iar sta mai bine fara pleope.....jantele si suspensia sunt super
|
Quote:
|
masina este foarte frumoasa.printre cele mai frumoase care le'am vazut.imi place ca ai facut'o cu gust nu toate prostiile.chiar ii foarte frumoasa.sa ai noroc de ea si fara incidente neplacute.sa ai grija de ea ca asemenea masina mai rar gasesti !!! din partea mea inafata de stickere nu ai niciun minus. foarte multe plusuri
|
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa masina! renuntza la abtzibildele de pe usi si e ok!
|
2 Attachment(s)
ft ft frumoasaa.....;)..felicitari.....daca poti si vrei tranteste-o mai tareee!!!!:D:D:D.....sa stea roata la aripaa....traje o privire:lol:...toata stima si multa bafta....
|
Quote:
|
frumoasa rau masina ta,criminale jantele astea :D
bafta la modificari! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning