Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Opel Calibra Turbo (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/17491-opel-calibra-turbo.html)

silviu ionescu 04-06-06 16:49

Re: Opel Calibra Turbo

cam ce consum are masina ta,maryo?

GTA 06-06-06 19:51

Quote:

Originally Posted by maryo
Pai ar trebui sa o pui pe o diagnoza sau sa citesti tu codul de eroare!
Da-mi un telefon si iti explic cum sa faci!
0723 781 296

Am diagnosticat-o la Ilie si Tech-ul zice ca e sonda Lambda....problema e ca vreau o sonda BERU si nu gasesc(doar pe comanada 20 zile) iar aia de la GM costa 6.5mil........

bulldog_cox 07-06-06 17:11

iti dau eu o sanda landa cu 1,5 mil...nu o fost folosita mult timp.

oldtudorhand 07-06-06 18:14

Sa stapanesti sanatos masina!! Am mers si eu cu ea, fiind prieten bun a varului lu' Radu! E una din cele mai bune Calibra din tara chit ca Radu a mers cum a mers cu ea!!! 8) :twisted: Si mie imi place Calibra la nebunie..........

GTA 07-06-06 21:24

Quote:

Originally Posted by bulldog_cox
iti dau eu o sanda landa cu 1,5 mil...nu o fost folosita mult timp.

Zi-mi si mie de cine este fabricata si de ce vrei s-o dai.....eventual ma poti suna 0745994820.

bulldog_cox 08-06-06 14:46

pai e fabicata ..nu8 stiu ..cred ca gm si o dau pentru ca e de pe o masina pt dezmembrari,daca te intereseaza ma uit

X-Ray-Eyes 09-06-06 17:11

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bulldog_cox
pai e fabicata ..nu8 stiu ..cred ca gm si o dau pentru ca e de pe o masina pt dezmembrari,daca te intereseaza ma uit

Uita-te si de inca un lucru te rog mult de tot ...
De ansamblul incercuit in poza asta si zi-mi daca exista si la ce bani este .
merci.
E o butelie dedesubpt care intra in mecanismul de transmisie la 4x4 ... numai ca poza e de la o calibra de Anglia si in poza ansamblul e in dreapta ... deci la noi ansamblul ala e in partea stanga , in dreapta fiind pompa de servofrana...

Dooffy 09-06-06 17:35

Super tare masina frate!!!

bulldog_cox 09-06-06 23:32

bravo frate ai vauxall...esti tare...o avut si un preten una.....si..nu am ce zice....rupea tot si era mai buna decat alea de "europe" dar si aia fac smecheri acolo, am dezmembrat-o si la contact avea o chesti care ii stingea un bec in bord care ii arata avarie.....era pusa prostia aia inainte sa o vanda...is ticalosi si ei...dar nu mi-am dat seama la ce era,cand am dezmembrat-o era busita...si intre tim tipul o dat mai multe piese de pe ea jos....in fine dar vreau sa zic ca is ticalosi toti....
ma uit maine .

bulldog_cox 09-06-06 23:36

pai ai si motoru....am vazut tarziu poza ca e de pe net..ma uit.
am crezut ca e de la tine

mihaitzaa 14-06-06 08:53

S'ar putea sa mai am eu amsamblul pentru 4x4....da'mi un pm daca te mai intereseaza k sa stiu daca il mai caut

maryo 14-06-06 09:28

Mah baieti!Va rog eu sa nu mai faceti offtopic!
Mihaitza- daca ai piesa pe care o cauta X ray da un semn si il anunt eu.
Mai ai ceva piese de calibra?

Eagle_flyaway 14-06-06 16:12

o butelie de 4x4 imi trebuie si mie .... de n-am umblat ca disperatu dupa ea prin orash si tre sa astept de la toti faxuri .... aduce careva noua la un pretz bun??? :rolleyes2

bulldog_cox 14-06-06 19:40

Quote:

Originally Posted by mihaitzaa
S'ar putea sa mai am eu amsamblul pentru 4x4....da'mi un pm daca te mai intereseaza k sa stiu daca il mai caut

ai cumva transfer box 4X4 calibra?

bulldog_cox 14-06-06 22:28

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes
Uita-te si de inca un lucru te rog mult de tot ...
De ansamblul incercuit in poza asta si zi-mi daca exista si la ce bani este .
merci.
E o butelie dedesubpt care intra in mecanismul de transmisie la 4x4 ... numai ca poza e de la o calibra de Anglia si in poza ansamblul e in dreapta ... deci la noi ansamblul ala e in partea stanga , in dreapta fiind pompa de servofrana...

din cate mi-am dat seama,e ansablu de la transfer box,????
daca da,am ti-l dau la juma de pret cat e unu nou,tot ansamblul.
de capac....nu stiu ce capac zici?in care intra cardanul si e prins de cutia de viteze?????ala e transfer box,nu ppot sa imi dau seama de ce spui

All times are GMT +2. The time now is 16:34.

- Copyright 2026 4Tuning