![]() |
Re: Sunt si ceva pescari pe forum?
Quote:
Vezi ca in 2 saptamani punem V8-ul la munca, la Tibrinu!!! (chill, ca am GPL :lol:) |
Sabato testez o balta secreta de salau + stiuca... Sa vedem ce se intampla pe acolo...
|
vaaaaaaaaaaaaaaaaaai cat de tare :D
pun si eu diseara niste poze frumoase am fost cu alti pasionati de motorsport si a fost foarte tare anu asta tre sa facem ceva frumos si din punctul asta de vedere :D p.s: am magazin de pescuit bun bun bun si ieftin si cu reducere ptr voi :D |
Pai da-te-n caraselul meu, combina-ne la magazin boss, ca incepe sezonul! Haide, ca-l promovam acilea!
In alta ordine de idei, maine la ora asta voi fi avut deja 3 salai - sper! Si DA, la vara, facem o iesire frumoasa, stam peste noapte. Mai si pescuim daca ne aducem aminte... |
Maine.. la ora asta.. sper sa termin de intins lansetele :D
|
Adica fusei la peste ma? Zi ce ai luat, ca eu, cam slab... 2 salai amarati, pe la 1,5 - 2 Kg bucata. Plus un chinez, sarit de 10 kg cred, pe care l-am agatat cu jigul... a luat fir, ams trans frana, pana a indreptat carligul :( Asta e... de acum iau doar Gamakatsu.
Si am mai pescuit un Navara impotmolit in noroi :) Tu ce ai facut bre? |
Ca de incepere de sezon.. trasaturi slabe.
Am fost 4 (eu cu partenerul meu si PUS din Insomnia cu al lui). Am luat cam 6 bucati de fiecare. Cele mai mari de 9 respectiv 7kg in rest erau cam standard... 4-5Kg. O partida ok pentru inceput de sezon. Sa vedem peste doua saptamani daca mai incropim ceva. Saptamana asta e concurs. Unde mergi neica la rapitor.. ca as merge si eu.. m-am plictisit sa spuna lumea ca ma mut cand plec la crap :)) PS. Si eu tot carligele acelea le folosesc... all the way :D |
5 Attachment(s)
Quote:
Nimic spectaculos, dar macar aveam activitate... BONUS: de la aceeasi partida de pescuit, cu salai si stiuci mari... Intelegeti care e treaba cu stiuca si salaul? :D |
5 Attachment(s)
Haideti ma flacai cu poze de prin arhivele personale...
ps: un crapustean si de la balta de suflet a lui Bishop, Moara... |
Quote:
|
Quote:
|
Acum am vazut topicul.Toata vara trecuta am stat pe balta:D
Am mers de multe ori la Hagiesti.ziua foarte slab,dar noaptea si dimineata nebunie curata. Doar la crap si doar plantate. Cand se mai face o iesire anuntati pe aici poate apar si eu.Cat am avut suv ma durea la banana,acu sa vad cum o fi |
Frumoase capturi Hondare.. dar ai si ceva ani (cred) in fata mea de cand pescuiesti :D. Ma fac eu mare si ai sa vezi atunci.. :))
|
Quote:
|
Si parca la Tancabesti e si 300 de lei... La Peris parca e 130. Cam e diferenta...
Maine mai trag o fuga la salau, poate am mai mult noroc. Si peste vreo 3 saptamani, bagam si un crap, cu Maryo. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning