![]() |
Re: mercedes 450SEL 6.9
Impresionanta masina.in Bucuresti pe Iancu De Hunedoara pe partea dreapta cu 50 de m inainte de intrarea in pasajul Victoriei e o masina exact ca asta(verde) abandonata.Masina nu arata prea rau in afara de praful care s-a cimentat pe ea.Eu cred ca proprietarul o are de mai mult timp si a abandonat-o pe motive de consum.Un impatimit ar lua-o imediat la pret de nimic si nu cred ca ar trebui o suma prea mare pt a fi reconditionata.
|
Frumos mertzanu`.daca ii dai talpa cat itzi consuma la suta ?
|
cat poa` sa ia?!:) 30 -40... hai 50 :))
|
18 am vb eu cu tipul... dar de ii dai talpa ia mai mult
|
m-am documentat pe net ... are suspensii hidraulice gen citroen ... marfa de tot masina... e inaintea erei sale... e unica... si e prima si ultima cu asemenea motorizare... din nefericire sunt doar 8000 de bucati fabricate vreodata :(
|
adevarata rau masina , sa o stapanesti sanatos , e superba
|
deci ca sa raspund mai multor intrebari: masina are un consum mediu de 18l/100km(daca e nevoie suge si mult mai mult nu-i problema la 6900cmc), amoartizoarele sunt intr-adevar ca la citroen dar vor fii inlocuite in vara asta cu altele; atat amortizoarele cat si arcurile fiindca masina e mult prea moale si mult prea inalta.
tot in vara asta va mai primi si o teava de esapament sport din inox din fata pana in spate si atunci va suna ca un dodge charger.pana acuma doar am scos vata antifonica din toba si sound-ul sa modificat deja mult asa ca am sperante mari daca o sa-i pun tevi de inox. |
pfoaj....
felicitari pentru masinuta! la ce pret se invarte una ca asta? |
Este o adevarata piesa de colectie masina! Este greu sa gasesti cuvinte de lauda pt o asemenea bijuterie. Singurul impediment cred k este condsumul cam mare de benzina...
|
Duamne e frumoasa nu am cuvinte deci asa ceva mai rar sa ai grija de ea ...ca nu e doar o masina :) Vb lui alex star e o piesa de colectie . Despre uraganul ce il ai sub capota no comment. :)
|
Este intradevar una dintre cele mai frumoase Mercedesuri pe care eu le-am vazut.
Sa o stapanesti sanatos e o bijuterie |
spune-mi de cel abandonat... cel verde din bucuresti... ca acu este pe autovit unu ca asta din pacate cu motor schimbat... e s280 cu motor de 2380 parca din 86 tot v8 si stare asemanatoare la 3000 euro... dar vreau sa stiu de cel abandonat... daca stie cineva ceva vreau sa stiu... as vrea sa refac asa ceva...
|
Quote:
|
Superba Liviule. Cand vii cu ea prin sibiu la o intalnire sa o vedem si noi. Mai intra pe topicul cu Sibiu si mai vb acolo. Mult noroc cu mashina in continuare...
|
super misto
dar cum a zis si wtcvictim, nu o schimba e marfa asa ..k nu e hot rod..e masina din clasa premium, de lux chiar..k sa fi avut in anii 80 o masina cu motor de 7 litri..era lux nu gluma misto rau |
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning