![]() |
Re: Dacia 500 Lastun
mah la cine i place i place nai ce sa mai vb
|
asta e ceva gen dacia_WRC numa e modelul 500_lastun.
bai copile mai incet cu comentariile adresate personalului... in rest, mare atentie ca va privesc, bine ai venit si distractie placuta. |
lasa piri ca nici tu nu esti asa in varsta :)
:P cat despre lastun .. nu am mai vazut asa ceva demult .. dApai unu functional ... tare mi-ar placea sa vad unu modificat.. ar intra in clasa cu TRABI & Fiat BAFTA |
mah poteti care vreti sal vezdeti puteti veni la mine am id de mess bubu_dom si vb pe mess in wikend daca ai vreme poti sa vi sal vezi inca nu lam modificatda o sal modific :)))
|
mah daca tot vb pe acicea datimi si mie idei careva cam ce sa fac pe ea :D
|
6 Attachment(s)
aici sunt cateva poze ... de la Bubu :)
sper sa va placa masinutza lui :) si eu vreau... |
mah acuma sant si poze :)) nam avut ce face ca eu nu stiu sa pun poze asa ca ........ okokokokokokokokok
|
ca in poza galbena vreau sa o fac
|
super intretinuta mashina si arata bine felicitari bubu si succes in continuare la modificat
|
Quote:
|
Quote:
te costa 10 metri patrati de pinza fibra,4-5 kile rasina,3 kile chit,2 sprit chit ,20 coli de smirghel,2 kile de vopsea bicomponent si... o luna de munca in care iti lasi amprentele pe smirghel.:):):) Bafta ! |
poate mah da asta mai putim ma intereseaza ca ce imi trebe si ce ma costa in orce caz mersi :))
|
ce ziceti de asta , o sa pun pe ea niste benere cu:
da,da,nu sunt nebun,masina asta chiar e lastun!!! :)) si mai departe saitu care e in constructie www.lastun.lx.ro |
tu ai innebunit??... tu ii strici infatisarea...
las-o asa... e mult mai simpla... mai frumoasa. :) |
mah imi fac si una originala :P asta nam ce sa fac deja nu i mai originala is geamuri electrice scaune altele motoru modificat mai multe modificari is etc :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:06. |
- Copyright 2026 4Tuning