![]() |
Re: Reparatii Faruri, Stopuri, Semnale Auto
Semnalizatoarele lui DVD au iesit ca dracu. Zici ca sunt topite/ scurse. Sa nu mai zic diforme.
|
Quote:
|
pai si pe tine tau cat te-au costat zi si u un scor ca sa ne facem asa o idee si noi cam cat ar ajunge
|
Quote:
|
Vreau si io un Numaru de telefon. Multumesc
|
cat am cerut numaru de telefon nimeni nu a vrut sa mi-l dea ....
uite-l aici : 0722.703.062 |
ca sa nu va mai duceti pana in Militari , exista un alt atelier cu acelasi profil putin mai aproape si se afla pe Eminescu.
eu am fost acolo si mi-a luat pentru un amic 80 RON sa-mi faca stopul de la O (un Peugeot)si ma refer ca a trebuit sa-l faca exact cum arata inainte.adik sa combine culorile aferente, rosu, galben, alb.....+ forma lui.. zilele astea ma duc iar sa intreb pentru mine la mk2 |
Quote:
|
bizonule poate poti sa ne dai un nr de tel.
ma intereseaza oglinda din interior daca se face undeva? |
Si-a facut cineva pt dacie pana acuma triplele si semnalizarile de la berlina albe la vre-unul dintre cei mentionati mai sus?Daca da, cat costa?
|
as vrea sa fac la fiat ritmo stopuri pe spate albe se baga mesterul????
|
Eu am pe masina niste stopuri albe (transparente mate..) si pt pozitii/frana e un plastic rosu prins cu un arc de plasicul mare alb care "imbraca" becurile. Asta s-a topit/deformat. Nasol e ca mi se tot ard becurile de pozitie/frana, cel mai probabil din cauza plasticului rosu in care se incing sau care loveste becurile la gropi.
Ce solutie am sa fac becurile alea sa lumineze rosu? |
Nu cred ca din cauza respectivelor protectii ti se ard becurile, din cauza ca am avut si eu ceva de genu si nu mi se ardeau. Problema ta cred ca e dintr-un fir sau din cauza unor contacte imperfecte. Parerea mea.
Ceva poze ai ca sa ne clatim si noi ochii? A. Si spune-mi te rog cat te-au costat triplele si de unde le-ai luat. Mc anticipat. |
Mai are cineva vesti despre atelierele care refac faruri? Am busit masina si am geamurile sparte la un BMW rechin.............
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:49. |
- Copyright 2026 4Tuning