![]() |
Re: Accident in Tg-Jiu
:shock: :shock: :shock: :censored: :censored: :censored:
|
tocmai ce auzii si eu la radio, femeia a murit in spital, si da avea o fetita in brate daca nu ma insel.
|
1 Attachment(s)
Femeia aceea a murit :((
Era cu sotul si copilul de 3 ani. Filmul cu stirea nu se vede prea grozav dar merge Apare si filmarea accidentului RIP :( organizare foarte proasta, sofer tampit si iata rezultatele. lipsa salvarii de la concurs este incalificabila. Nu stiu cum e posibil sa faci un concurs auto fara sa ai salvarea pregatita... |
intrebati-i pe organizatori !
|
Inca odata ma repet...acea cursa nu a fost legala atata timp cat nu a avut ambulanta si pompieri la locul cursei...
sau poate pentru uni se aplica legea si pentru alti se face exceptie! |
acuma am vazut. cica a murit doamna... e absolut regretabil... am tras si io cu tuneru. daca vreti pot sa pun aici...
inca o data, regretabil |
dar am si eu o intrebare.... o cursa este legala atunci cand sebi e de acord!!!! nu?
|
socant cu adevarat reportajul ala :(
|
Quote:
Din cauza uora ca ei ni se va ingreuna noua situatia. Pacat de femeia aceea ca a murit si a lasat un copil fara mama |
Quote:
ti se pare tie ca sebi e organizatorul absolut???in nici un caz |
stiu ca e presedintele.....
|
la stiri s-a zis ... ca pimariua sau ce ... fiind impresionata de acest caz (de felul in care a murit acea femeie ) ... se gandeste sa suspende sau sa interzica cursele auto
personal nu as fi de acord cu asa ceva ... intradevar ... e regretabil ce s-a intamplat ... dar asta nu e o solutie ... |
sa fie clar un lucru:
cat timp in romania se fac curse in care publicul este in pericol foarte mare, apar accidente si alte tampenii...eu zic ca aceste curse nu au un viitor foarte placut si pateaza "CV-ul" curselor legale ... politia si alti rahati de oameni de astea au nevoie sa ne interzica noua (a pasionatilor) cursele legale... imi pare rau ca o zic ... dar ar trebui sa se aibe grija mai multa de SIGURANTA ! |
daca o cursa a fost prost organizata nu e corect sa se interzica de acum toate cursele.si in legatura cu ce spunea cineva mai inainte,e riscul spectatorilor atunci cand se aseaza intr-un loc anume si nimeni nu-i ia cu forta si-i aseaza la curse.vin din propie initiativa.
|
@ mexicanu :
CORECT NU E ... numai ca toate se rasfrang impotriva noastra ! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning