![]() |
Re: Dodge Charger '69
Vot Cypos pentru ca este cea mai frumos realizata (si masina si pozele)
PS: ai dreptate Oltcit rally team dar daca nu am mai putut sa intru pe forum ce vroiai sa fac ??? |
De data asta chiar imi plac toate masinile...dar cea facuta de D0ryN m-a atras cel mai mult :D votat D0ryN poate din cauza efectelor......:?:
|
Am votat pt Cypos !
Pentru simplitatea masinii si incadrarea ei in peisaj:) |
Vot cu CYPOS ca si restul trupei e cea mai old scool si cea mai clean dintre toate clean lookurile prezentate la runda asta de tuning, masina cu vopsitul tau reprezinta clar era MUSCLE CAR. In ce joc ai realizat modificarile?
De era vot multiplu atunci OLCIT era urmatorul fiindca apreciez ca a avut mai mult tupeu fata de restul trupei fiindca toti vati prezentat cu un clean look oldscool nu va venit in minte nimic mai nou, si olcit a pus un verde neon si jante mari care "parerea mea se potrivesc beton" fiindca reprezinta stilul american de custum si asa merge in intregime cu culoarea agresiva, felicitari OLCIT sa stii ca team apreciat. DORYN frumoase poze pregatite unghi frumos se si vede masina bine dar nu mieai prezentat nimic spectaculos ca si design sau sa iesi in evidenta un CHARGER negru a vazut toata lumea in filme sau emisiuni. Si dungile de RT ce trec roate peste portbagaj dc nu ai dat jos are alta culore fata de masina e un negru mai puternic"mai bine faceai alb sau rosu sau orice culoare sau nimic" |
Quote:
|
vot cozmin23-pare ceva mai special
|
Se pare ca Cypos conduce detasat ....:D
Chemati lumea la vot:lol::lol::lol: |
Mai e o zi pana se inchide poll-ul asa ca votati....:D
|