Re: Vand BMW 525i E34 impecabil
Quote:
Originally Posted by tmDNSe30
(Post 4022982)
problema e alta nu ca nu o vrea nimeni ca probabil multi o vor si o fii ea intretinuta dar fara suparare la banii astia iti iei inmatriculata si nimeni nu se incumeta sa o cumpere pe a ta neinmatriculata asta este problema scz dak am deranjat si bafta in continuare la vanzare
|
Nu e asta problema, problema e ca omu in general se arunca sa cumpere ce e mai ieftin si dupa aia isi pune mainile in cap;) iar daca cineva gaseste una in starea asta,la km astia, si mai ieftina, eu io dau sub pretul acelei masini. Crede-ma ca nu cer pretul asta(care nu stiu de ce vi se pare asa mare) fiindca asa am eu chef, ci pt ca face fiecare ban. Oricum ideea e alta, intr-un an cheltui mai multi bani pe benzina decat pretul achizitionarii acestei masini. Mai nou, lumea nu prea mai are bani si toti se trag pe diesel, motoare mici etc, de aceea nu prea mai cumpara nimeni astfel de masini. Este posibil totusi un pasionat de cai putere,rafinamet, confort si masini mai vechi, care stie sa aprecieze si sa faca diferenta dintre o masina ingrijita rulata putin prin gropile noastre si una polishata si varza partea tehnica, sa o cumpere;) Oricum avand in vedere ca nu sunt o caruta de bani blocati in ea, nu este nici un stres, mie imi face placere sa mai dau cate-o tura si cu ea din cand in cand8)
|