![]() |
Re: [My scoot]Kymco dink 150CC
Lasa-te de meserie . Daca vrei sa faci treaba buna , da jos carenele si dupa aia vopsestele. Dupa aia trebuie sa le lasi cel putin o zi la uscat , dar vad ca toate scuterele le-ai vopsit cand erau carenele pe ele .
Nu o lua in nume de rau dar asta e adevarul ;) |
le-am dat jos man.....acolo sus nu am mai izolat ca oricum trebuie sa vopsesc negru lucios...
|
Arata bine, fai si jentile albe si interiorul. Iar daca vrei tapiteaza scaunul alb. Dar demonteaza de pe el tot cand il vopsesti, ca gazezi tot. Bafta ;)
|
Danutz am o intrebare.... semnalizarile se mai vad?
on: imi place cum ti'a iesit,dar te cam grabesti... si sti tu graba strica treaba |
man semnalele nu se vedeau prea bine dar am inlocuit becurile cu altele mai puternice
|
frumos scuteru :) bafta in continuare
|
3 Attachment(s)
ceva poze noi...
|
1 Attachment(s)
una bucata pleoapa..
|
Bun , sa o luam de la inceput . Ai zis ca ai dat jos carena cand ai vopsit-o dar se vede clar cum ai vopsit si suruburile si nu mai stiu pe unde.
In al 2-lea rand pleoapa ii foarte urata . Nu ti-a fost mila sa vopsesti faru? De fapt ce ma mir... Nu am nimic cu tine dar vad ca iti place sa minti .... |
dar nu am vopsit farul...e folie..si carena am dat-o jos....daca nu crezi asta e.
|
Omule se vede clar ca nu ai dato jos ...!
|
Exact acceeasi parere am si eu..astea nu sunt scutere sa le "tunezi"!!Lasal asa cum e spalal si ai grija de el!!!
1.Pe viitor da carenele jos cand le vopsesti se vede de la o posta ca ai vopsit pe el ,ai izolat sa cum ai m-ai zis!! 2.Ai grija de el si tine si tu un scuter mai mult timp!!Rezolvi ceva dak tot le schimbi asa??? |
unde se vede ca nu am dat-o jos
? |
Se vede de la o posta . Uitate ca ai vopsit si umpic din parbriz
|
parbrizul e dintr-o bucata....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning