![]() |
Re: Battle || L33L00 vs. trickz
mah poate nu e o sosie uitate la join date dar d atunic nu are decat un sindur post atunci hai sa fim seriosi.....l33l00
|
anumite persoane cum este l33loo n-au simtul esteticului...adika sunt paraleli cu ce inseamna bunul gust care place ochiului...l33loo eu zic sa te lasi tot te ce inseamna virtual tuning...nu esti facut pentru asa ceva...te inteleg ca esti la pubertate si tre sa te exprimi dar nu ne mai chinui si pe noi cu ideeile tale "colorate" ca niste jucarii pt copii de 0-3 ani...mai exerseaza si poate (desi nu-mi vine a crede) vei reusi sa faci ceva...nu mi-o lua in nume de rau ... e doar un sfat ;)
p.s.votul meu merge la trickz ... no coment |
de curiozitate,de ce sa inkis celalalt post?
|
mah ... daca tot sunteti asa de buni toti ,.... dati-mi j voi add la id ca sa ma invatati "tuning virtual " :bat :sad
|
frate asta tine d gusturile fiecarui... dar tu se pare k ai nijte gusturi mai speciale... kre pana acu nu prea au incantat okiul celorlalti...
|
Quote:
nu te supara pe mine ...ii doar un sfat:D |
nu ii zice nimeni nik in rau... dar se grabeste...
|
baietzi,de kuriozitate,a mea e kitch? raspunsuri in pm ca sa nu se supere nimeni...plz kiar vreu sa aflu pareri...
|
as vota originalul... e mult mai misto
totusi nu am optiunea la poll asa ca votat Trickz |
lello neoanele alea nu sunt reale, la tricks nu dau bine proiectoarele dar mi se pare mai bine facuta...
|
votat trickz.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:25. |
- Copyright 2026 4Tuning