Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAY Virtual Challenge (https://forum.4tuning.ro/188-4tuningday-virtual-challenge.html)
-   -   concurs - NEW - 4iunie (https://forum.4tuning.ro/188-4tuningday-virtual-challenge/17361-concurs-new-4iunie.html)

GRIGO 14-05-06 14:44

Re: concurs - NEW - 4iunie

deci pana la urma s e face ...o idee marfa.......

andrey2003 14-05-06 17:32

Eu propun ideea care a spus-o si TNG...

metal_militia 14-05-06 22:14

da ce se intampla pe 4 iunie?:oops:

Gabi 14-05-06 22:15

4TuningDAY REVENGE - Oradea.

hitman454 15-05-06 02:10

merg pe ideea lu tng ca pentru incepatori si celalalte cu reconditionari si etc pt avansati pararea mea

HoricutzWSR 15-05-06 08:06

reconditionarea la advanced si la begginer o masina usoara din trei unghiuri

Ace Axel 15-05-06 13:26

bah copii... dar 3d-u si freehandu!? d astea nu se intereseaza nimeni!?

Skillzu 15-05-06 17:07

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning
reconditionarea la advanced si la begginer o masina usoara din trei unghiuri

chestia cu reconditionarea e foarte greu(discutabil da rmi se pare o prostie...vorbim de TUNING virtual....nu altceva...)...iar la beginner poti sa pui tu cat de usor ca daca e din 3 unghiuri e foarte greu.ai vazut si tu la advanced k a fost 'dezastru'.....

oricum nu cred k ma voi inscrie :( lucrari/teze si altele pe la scoala....:evil:

tng 15-05-06 18:42

are o leaka dreptate lil` bro` madskilz :D

incet incet Virtual Tuning se va transforma in altceva daca mentim ideile astea cu recarosari,reconditionari ...

acu` 1 an pe vremea asta era frumos ... totu` evolua cum trebuie . eram sub aripa lui dadi .. ehh

Acu` simplu ... vorbesc pt 2D... ca sa zicem ca la asta ma pricep cat de cat :rolleyes2
Ma gandeam ca nu mai are rost sa se puna atatea filtre .. categorii/subcategorii si alte alea...
Sa se dea o masina din 2 unghiuri (fata si spate) ... si atat.
Cine crede ca face fata, se baga .... cine nu, mai are timp sa invete si sa se inscrie la concursurile viitoare .. caci cu siguranta vor mai fi ;)

Asistati un juriu specializat(eventual) si cu un poll mare pe forum la final ..... si gata
Fara prea mult tam-tam ... care necesita timp

E doar parerea mea . . .

Skillzu 15-05-06 18:57

o chestie interesanta...privita foarte bine....mai ales ca iar este din scurt...in foarte scurt timp trebuie stablit daca si cum se va tine k se apropie rapid termenul...

L33L00 15-05-06 19:22

nj cum sa spun ... dar sa fie ceva ... sa separe advenced ... de beginner ... etc si masina sa nu fie asa de complicata ... k sa o poata face lumea ...

de ex reconditionari nj cati stiu sa faca ... prea bine .... asa ca ... daca nu le ai cu umbrele ... etc ... esti varza .... nj nbici eu daca voi participa k am si eu teste teze etc ... AM CAPACITTATEA ANU ASTA !!!!!!!! god bless me ! rugati-va pt min .... totusi ,.,,, eu voi mai intra off course pe comp .... :D

patriotu90 15-05-06 20:39

*pai la 2d ar trebui doua categorii beginer si advanced ... la prima o masina din unu (3/4 fata) sau doua unghiuri (3/4 fata si unu mai simpu ... fata, spate, lateral) iar la advanced 3 unghiuri (3/4 fata si spate si lateral) sau dak vreti mai mult 5 (3/4 fata, spate ... si fata, lateral si spate)...
*despre freehand nu stiu prea multe da imi dau cu parerea ... o masina din 2 unghiuri ar fi cel mai potrivit ...

tng 15-05-06 20:46

parerile sunt impartite..... si FOARTE diferite .... :lol:

soricelu 15-05-06 21:01

un recondition ar fi lux

hitman454 15-05-06 21:07

Quote:

Originally Posted by tng
parerile sunt impartite..... si FOARTE diferite .... :lol:

sper sa se decida mai repede sa ne ajunga si timpu nu sa se faca in 2 zile

All times are GMT +2. The time now is 00:57.

- Copyright 2026 4Tuning