![]() |
Re: sa dus zapada!!! intrunire ?? scutere!
Quote:
|
De ce va agitati asa,vine acuma 4Tdays ne vedem aici cine e din bucuresti sau prin apropiere ne vdm acolo!!Eu o sa fiu prezent cu mai multi "scuteristi" din Ploiesti!!!Mai vb mai sunt 10 zile:D!!!!
|
Quote:
ps: scrie si tu corect gramatical nu cu " tz " " sh " " k " etc. Sa nu trebuiasca omu sa se chiorasca si sa inteleaga ce ai vrut tu sa scrii! |
Quote:
|
si nu mai vine nimeni ??? la o plimbarica ,cu drujbele pe sosea ?? :|....
|
Re: Intrunire Scutere !
La ce vreme este afara :(
|
Quote:
Mai bine save decat la spital;) |
chiar ca e frig afara ....am iesit azi . pana la magazin ...mi-au inghetat si urechile ...cu tot cu casca pe cap :|
|
Este frig , au anuntat si ei ca se incalzeste pana la sf. sapt? :???:
|
vad ca nu pe multa lumea intereseaza sa iasa cu scuterul afara ..... doar cateva persoane au zis ca vin :| ...
vreamea : ``temperaturile sunt in crestere`` sambata-duminica ,12-17 grade :D ``cerul va fi predominant insorit `` |
Asta trebuie vorbita mai incolo....adica peste o luna !!
Pentru ca uite si tu cum e vremea cand ploua cand ninge!Plus ca multi inca mai lucreaza la scutere!Eu unu nu as iesi pe o vreme ca asta pentru ca nu stiu cate gropi sunt pline cu apa:|:lol: |
Quote:
sincer, nici eu nu prea am chef sa ies pe o vreme ca asta ..dar sper sa se inbunatateasca vremea :D |
cum sa iesiti pe vremea aceasta ... pfoai e un timp in bucuresti parca ar fi mijlocul lui decembrie
|
urca temperaturile ..e de bine :X:X:X
|
nimeni ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning