![]() |
Re: Intalnire VW CORRADO de 1 mai
de 1 mai in constanta se organizeaza linii si alte chestii,ce e urat pt noi k nu prea sunt corrado,cu okzia asta ne am face putin vazuti,e o okzie perfecta!!!!
|
Eu am crescut pana la 8 ani in iasi, Razboieni, comuna Tibanesti mai exact. Locatia pt mine nu e o probl. Teoretic cel mai bine e sa fie in mijlocul tarii. Aici mai pot sa ma interesez de cazare , cv. daca sunt si alte idei, sunt binevenite. Constanta (Constanta, Costinesti, Neptun, si tot asa...) e propunerea mea. Ideea e sa ne intalnim, si sa fim siguri cu macar 1-2 saptamani inainte.stii cum e... sa nu vorbim mult si sa nu facem nimic.
Corraptor, hai ca vreau sa iti vad masinuta cam de mult timp. De la mine votul pt cel mai frumos corrado din tara. ( frumos = munca , investitie, pasiune ) .Fara suparare pt ceilalti corradei. Stiu ca sunt cv kilometri, si consumul e maricel... La vara vin eu cu al meu in Iasi :D |
eu sunt pro intalnire, si sunt tot pro sa se faca undeva in mijlocul tarii sa poata veni toata lumea. Sunt vremuri grele iar o deplasare la mare in sezon nu e chiar ieftina, ma gandesc la cazare si ce mai impune miscarea asta. Daca s`ar tine la Bucuresti, as fi de acord, ne interesam de cazari, sunt pensiuni decente etc. Daca ajung de 1mai la mare eu mai mult ca sigur nu o sa particip pt ca o sa fiu cu clubul la curse.
|
o so leg marti o duc la vopsit si indreptat :))=)) si imi pun sigurante ai sa vezi =)))
|
Cand o sa vada? De 1 mai? :)
|
Daca rezolv pana atunci masina contati si pe mine :D
|
imi pare rau dar nu am cum sa ajung, am o nunta pe 1 mai la care trebuie sa ma duc.
a inceput sezonul nuntilor :lol: |
de 1 mai eu vorbisem cu baietzii de pe vwforum sa merem cu cortul la mare asa ca daca e ....bagati in lista si un golf 1
|
Quote:
|
Quote:
lasa ca la fata i-am mai cumparat niste lucruri interesante si mai astept si hop le pun pe toate pe masina. |
Paul fii atent aici... Mananci cv la nunta, pe la 12 ti se face rau, si dai fuga la noi, ca noi avem remediul. Poate ne intindem si pe 2 mai. Nu se stie . Cred ca vrea fata sa se vada si ea cu suratele ei :D.
|
Quote:
|
Quote:
|
E grava treaba. Esti scuzat:D
|
teoretic stau paralel cu moinesti, practic stau pe valea lunga... poate data viitoare cand mai ai drum stam si palavragim in parcare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning