Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   Intalnire VW CORRADO de 1 mai (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/173151-intalnire-vw-corrado-1-a.html)

iuli_stl 28-02-10 18:44

Re: Intalnire VW CORRADO de 1 mai

de 1 mai in constanta se organizeaza linii si alte chestii,ce e urat pt noi k nu prea sunt corrado,cu okzia asta ne am face putin vazuti,e o okzie perfecta!!!!

clau lcf 28-02-10 19:34

Eu am crescut pana la 8 ani in iasi, Razboieni, comuna Tibanesti mai exact. Locatia pt mine nu e o probl. Teoretic cel mai bine e sa fie in mijlocul tarii. Aici mai pot sa ma interesez de cazare , cv. daca sunt si alte idei, sunt binevenite. Constanta (Constanta, Costinesti, Neptun, si tot asa...) e propunerea mea. Ideea e sa ne intalnim, si sa fim siguri cu macar 1-2 saptamani inainte.stii cum e... sa nu vorbim mult si sa nu facem nimic.

Corraptor, hai ca vreau sa iti vad masinuta cam de mult timp. De la mine votul pt cel mai frumos corrado din tara. ( frumos = munca , investitie, pasiune ) .Fara suparare pt ceilalti corradei.

Stiu ca sunt cv kilometri, si consumul e maricel...

La vara vin eu cu al meu in Iasi :D

Kaluvr6 28-02-10 21:38

eu sunt pro intalnire, si sunt tot pro sa se faca undeva in mijlocul tarii sa poata veni toata lumea. Sunt vremuri grele iar o deplasare la mare in sezon nu e chiar ieftina, ma gandesc la cazare si ce mai impune miscarea asta. Daca s`ar tine la Bucuresti, as fi de acord, ne interesam de cazari, sunt pensiuni decente etc. Daca ajung de 1mai la mare eu mai mult ca sigur nu o sa particip pt ca o sa fiu cu clubul la curse.

aleps_corrado 28-02-10 21:50

o so leg marti o duc la vopsit si indreptat :))=)) si imi pun sigurante ai sa vezi =)))

clau lcf 28-02-10 22:28

Cand o sa vada? De 1 mai? :)

Zam0ldac 01-03-10 09:20

Daca rezolv pana atunci masina contati si pe mine :D

maibunu 01-03-10 11:27

imi pare rau dar nu am cum sa ajung, am o nunta pe 1 mai la care trebuie sa ma duc.
a inceput sezonul nuntilor :lol:

o_kh3 01-03-10 11:59

de 1 mai eu vorbisem cu baietzii de pe vwforum sa merem cu cortul la mare asa ca daca e ....bagati in lista si un golf 1

corraptor_evo 01-03-10 12:20

Quote:

Originally Posted by maibunu (Post 3135044)
imi pare rau dar nu am cum sa ajung, am o nunta pe 1 mai la care trebuie sa ma duc.
a inceput sezonul nuntilor :lol:

Paule, nunta-ti trebuie tie, badie? Pe scumpetea asta de vreme? Mai bine scoti si tu fetele la plimbare... ;)

maibunu 01-03-10 12:26

Quote:

Originally Posted by corraptor_evo (Post 3135243)
Paule, nunta-ti trebuie tie, badie? Pe scumpetea asta de vreme? Mai bine scoti si tu fetele la plimbare... ;)

pai ce sa fac e nunta din familie si nu am cum sa ma dau disparut daca vreau sa mai mananc mancare calda.

lasa ca la fata i-am mai cumparat niste lucruri interesante si mai astept si hop le pun pe toate pe masina.

clau lcf 01-03-10 16:50

Paul fii atent aici... Mananci cv la nunta, pe la 12 ti se face rau, si dai fuga la noi, ca noi avem remediul. Poate ne intindem si pe 2 mai. Nu se stie . Cred ca vrea fata sa se vada si ea cu suratele ei :D.

clau lcf 01-03-10 20:05

Quote:

Originally Posted by Mario_Dub (Post 3132488)
eu sigur nu ajung, multumesc pentru invitatie. nu prea mai scot corrado din parcare daca o tin la vanzare.

Edit: s-ar putea sa ajung si eu cu DUB-ita mea in urma insistenteler iubitei:D, bani sa fie de asigurare:(

Domnul mario, masina ta e pe langa Moinesti pe acolo nu? Langa o alimentara. Sormea s-a maritat in cartierul ala.:D La 2 blocuri de masina ta. Am admirat-o vreo 15 min, dar nu a iesit nimeni sa tipe. Asta prin toamna.

maibunu 02-03-10 20:40

Quote:

Originally Posted by clau lcf (Post 3136141)
Paul fii atent aici... Mananci cv la nunta, pe la 12 ti se face rau, si dai fuga la noi, ca noi avem remediul. Poate ne intindem si pe 2 mai. Nu se stie . Cred ca vrea fata sa se vada si ea cu suratele ei :D.

in mod sigur fata mea ar vrea sa se vada cu surate ale ei dar in acelasi timp cred ca nevastamea nu va aprecia lipsa mea de la nunta surorii ei.

clau lcf 02-03-10 22:00

E grava treaba. Esti scuzat:D

Mario_Dub 02-03-10 22:25

teoretic stau paralel cu moinesti, practic stau pe valea lunga... poate data viitoare cand mai ai drum stam si palavragim in parcare.

All times are GMT +2. The time now is 23:31.

- Copyright 2026 4Tuning