![]() |
Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO
Quote:
|
strunjit sau mai exact marit gaura la con din 5,6cm la 6 cm faci la niste jante al si la ce bani toate 4 ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Salutare!!!deranjez si eu cu o intrebare:Am cumparat o pereche de jante RH marca 9J pe 16 inch pt. un audi,si am fost cu ele la un aparat de echilibrat,necesita plumbi 5-10 3 din ele(din cauza cauciucurilor)dar una necesita 40-45 si pe interior are buza cam stramba si lovita!unde le-am verificat mi-a zis ca mio poate indrepta la aparat in vreo 2-3 locuri sa iese acceptabil,dar as vrea sa o fac la o masina de roluit,adica sai indrept toata buza nu petece?cat m-ar costa
Poti sa le faci si cromate?am vazut niste poze mai sus Craiova? Am mai citit pe forum k si pe la km 8 ar fi un service bun! |
multumesc dar e prea mult ! am mai facut asta acum 2 ani si cand nu era criza si am dat 140 lei caut mai ieftin de atat, avand in vedere ca nu e o operatie foarte pretentioasa si inca e criza (pt mine cel putin) ! ms de raspuns ! 100 sun dispus sa dau dar nu mai mult ! bafta !
|
Quote:
.ca sa centrez perfect 4 jante sa le iau interiorul pierd timp cat as face lucrari mai scumpe. |
u stii ! bafta oricum si ms de raspuns ! totusi ... unde ai atelierul ?
|
22 Attachment(s)
reconditionat borbet bs cu zgarieturi foarte adanci si vopsit in alb perlat+negru perlat + perla tenta verde
|
4 Attachment(s)
SERVICII COMPLETE DE
-INDREPTAT -SUDAT -POLISHAT -VOPSIT |
1 Attachment(s)
NOU vopsesc jante interior, exterior sau integral cu vopsea fluorescenta si vopsea fotoluminiscenta sensibila UV.
|
1 Attachment(s)
Salut am si eu o janta 15" de reparat . Cat ma duce timp si bani?
|
Quote:
tel. 0766220909 |
39 Attachment(s)
reconditionat bbs rc
ROLUIT,SUDAT,STRUNJIT,INDEPARTAT COROZIUNI,APLICAT GRUND ANTICOROZIV,RECONDITIONAT PREZOANE,VOPSIT ,APLICAT 3 STRATURI DE LAC CU INTARITOR. |
1 Attachment(s)
Salut,
Am 4 jante de 18. Ai una din ele in imagini. Cat ma costa reconditionarea lor? Multumesc. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning