![]() |
Re: Need For Speed ...NEW
Astept jocul dar sunt curios c vor aduce nou cei d la EA[poate damage la masina ta si un storyline mai bun in comparatie cu mw]
|
cred k ati observat luminile de neon de la doua masini... asta imi pare a "Underground 3" cu curse pe timp de noapte si tuning extrem :D
|
Cand se va plictisi EA de a mai strica NFS-ul cu tuning?
|
|
1 Attachment(s)
ghiciti ce joc e :D
|
Superb jocu!!!! cand apare???;-)
|
www.nfsunlimited.net ---despre joc
|
Cred ca o sa fie foarte tare jocu
|
1 Attachment(s)
hmm cam same old story , dar oricum deocamdata nu ne putem da seama cat de misto o sa fie , eu tare as vrea sa fie simulator si nu arcade dar in fine , uitati si filmuletu , care e destul de misto , deabia astept sa trag niste drift-uri
|
Hmm... imi miroase a tuning si burnout-uri ;)
de-abia astept! |
Interesante imaginile.Astept jocul si sper sa puna si Peugeot 206 Gti[masina mea preferata din underground si underground 2]:D:D
|
Luat de pe site-ul EA:
Quote:
|
4 Attachment(s)
fresh screenshots :D
|
sincer...nu va inteleg supra-entuziasmul acesta....:rolleyes2
aceleasi body kit-uri de ***....toata actiunea numai noaptea...dupa vre-o 2 serii numai noaptea ajungi sa te plicitsesti(chiar dak au facut pauza cu mw).....acelasi PUR ARCADE....pentru mine nu mai prezinta nici un interes....mi-a placut un pic mw...dar dupa 2 saptamani l-am sters...nici macar nu mi-a placut atat de mult incat sa-l termin.... (unleashed-ul de ex mi-a palcut si l-am terminat de 4 ori cap coada...carrer,factory driver si club races....) |
Alte informatii despre joc: http://en.wikipedia.org/wiki/Need_for_Speed:_Carbon
PS: daca mai aflati ceva, completati articolul ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning