![]() |
Re: Chevrolet Aveo
Quote:
Deci ... A ... americanii cred ca au facut testul de impact lateral cu bicicleta ! :) BTW : Tu conduci masina ? Sau tatal tau ? |
Testele NCAP dupa parerea mea sunt egal cu zero la viteze de peste 120Km/h la o ciocnire frontala..
Nu cred sa fie vreo masina care sa te salveze la un asemenea impact...poate sa aiba cate arbaguri vor.. Masinile moderne sunt facute sa se "autodistruga" la impact..asemeni celor din formula 1 dar tineti cont ca testele NCAP sunt facute la 60Km/h si masina e varza...oare cum arata un test la 150Km/h ? O seara faina..defapt Buna dimineatza :) Bogdan |
Tatal meu conduce masina,dar am conduso si eu de cateva ori prin poligon.
Designul exterior fata de logan e mai placut,mie chiar imi place dar atat e rau la ea ca are botul cam turtit si fundul cam ridicat si trebuie sa te obisnuiesti sa o conduci,sa te orientezi in spatiu. Nu imi mai place la ea ca orice ai face pierzi garantia,doar daca ramai cu masina in pana si tractezi masina poti sa-i zici adio la garantie sau daca dai o gaura in caroserie,de exemplu sa pui aparatori de noroi la roti,ai ramas fara garantie. Sunt multumit de ea,nu am avut pana acum probleme,dar are doar 2500 km. Voi tot vorbiti de testele NCAP,eu unul nu le iau in considerare deoarece sunt foarte multe variabile;viteza impactului,unghiul impactului,pozitia pasagerului pe scaun(daca ai airbag lateral nu e bine sa stai inclinat spre geam),pozitia scaunului in habitaclu,unghiul capului fata de volan,etc. Un alt motiv pt care imi place masina asta e ca inca nu sunt prea multe pe strazi.De exemplu cine are Logan?Toti taximetristii si inca cativa.hahaha |
Cu parere de rau trebuie sa te dezamagesc: In IS sunt destule aveo la taxi, Nu full options, dar sunt.
|
In Brasov inca nu am vazut niciunul.Probabil ca le-au bagat cu motorul de 1,2l care consuma foarte putin
|
Exact, majoritatea sunt pe 1.2, ca au rotile mai mici :)
|
Singurul lucru care ma lasa rece... O stea jumate la EURONCAP... :(
http://www.euroncap.com/images/resul...heet%20(2).pdf |
sa o stapanesti sanatos , vad ca ai intrebat de ceva bodykituri e aici in sua am vazut unu ce vreau sa spun ca mo impresionat , era lasat in jos jante mai late aripile bombate si cu niste prize de aer pe capota din fibra de carbon sincer la motor i pusese doar un cold air intake si un 3 inch exaust si masina arata bestial plus ca avea si un wing gen street racing discret dar superb daca o mai prind i fac niste poze
|
Chiar te rog ca mai facut curios.
|
superba masina ;) nu`i asa? .intradevar ii nasola treaba cu scutu pt motor k nu are.... :| si faza cu garantia:|.in rest e super . a mea are motoru` mai mic de 1.2 dar e o masina extraordinara;).sa o stapanesti sanatos:)
|
si-a luat un amic una cu motor de 1.2si 75 cai si am mers si eu putin cu ea si mi s-a parut putoareeeee dabia da scartz cu 1-a........ aia si ca finisaje tot proaste ca la logan dupa 1 luna i s-au zgariat manerele de la usi care sunt dintr-un plastic naspa si lucios si mici semne de scartait inca de la 1000km ce am observat eu......... tot un logan e si ala numai ca arata mai bine :) sunt posesor de logan dar imi place cum arata AVEO dar mi se pare mai slab, mai fragila decat loganul si mai scump
|
Normal ca masina cu motor de 1,2 ti se pare puturoasa,totusi are 1300 kg, din datele date de producator,Aveo de 1,4l ii da fum in nas la un Logan de 1,6l,bineinteles ca nu in 16v.Finisajele normal ca la ce ai vazut tu ti se par proste,pentru ca nu ai vazut Aveo echipat complet,si mai are de invatat Loganul ca sa ajunga la finsajele de pe Aveo.A mea are deja 6000 km si nu scartzaie nimic si aia,deja,scartzie la 1000 km, hai ca e prea de tot,probabil are masina aia un defect din fabrica sau nu e reglate bine,probabile de aceea scartzaie, da si tu detalii.Mie fix invers:Loganul e scump pe langa Aveo,nu-si merita banii,daca Aveo nu avea taxe vamale,nu avea rost sa iei logan care e mai slab.La Platinum,de ex,pretul cip e de aprox. 9000Eu.Nu cred ca iei logan la 9000Eu cu dotarile si confortul care il are Aveo.Cand va avea loganul 4 airbaguri,sistem Blaupunkt cu 6 boxe si mp3 sau climatronic la 9000Eu sa ma anunti si pe mine.Un singur capitol la care bate loganul e portbagajul care e cu 100 litri mai mare,dar nu e bancheta rabatabila ca si la Aveo,deci ...Nu stiu de ce ti se pare o masina fragila,nu vad de ce sa ti se para fragila.Loganul hai ca are garda la sol mai ridicata si cauciucuri cu talon mai mare(cele de pe aveo nu sunt cam bune pt gropile noastre,au talonul mai ciudat,55)dar in rest nu vad de ce sa fie Aveo mai fargil.Da exemple
|
Quote:
|
Cum poti sa spui ca e full option cand ai capace la ea??
In plus,mi se pare mai instabil pe drum Kalos-ul decat Loganu-ul,nu vbesc aici de Aveo este adevarat,dar in proportie de 90% sunt la fel. |
daca aveai 18 ani te invitam la un test drive cu loganul dupa care faceam acelasi test si cu kalos :D sa vedem care e mai bun la drum/ la rupt....... asa sa vedem diferente clare oricum KALOS/ aveao tot masi proaste sunt ca si loganul dar de astea avem bani cu astea ne spalam pe cap..........la 16 ani daca iti arat o bicla mai tare sigur zici ca e mai tare si ca aveo :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning