![]() |
:cry: Sper sa ajung shi eu!!! Merge cineva din ctza?
|
X-Ray zicea ca s-ar putea sa vina, daca termina masina pana pe 25-26 august... Vorbeste cu el.
|
CT-87-ADY : poti sa vii si cu trenu...da sa-ti mai gasesti pe cineva sa mearga cu tine sa nu te plictisesti ! :lol:
|
eu sunt pro intalnirea 4uning :D
chiar f buna idee :peace: |
O sa vin si eu ! daca ma primiti :P :)
|
Orice membru 4tuning este bine venit, ca doar d'aia se numeste intalnirea 4tuning :wink:
|
:woowoo: :caffine: :clap: :pelvic_th :rockon: :bong: :pelvic_th Si cu bairamu?! il facem?! :woowoo: :caffine: :clap: :pelvic_th :rockon: :bong: :pelvic_th
|
Dunno! Ramane de vazut :P
|
SpeedeR iti sta gandul numai la chefuri :) :ciggy: :peace: :peace:
|
Re:
bha daca tot ie intalnire ... craiovenilor interesativa de un club ... bomba :) ceva ... sa facem un party ca la bucuresti ar fii super ... io am sa vin:) cu tekno bazat cu rolele . glumesc dar venim ! si o sa mai vina o gramada de clujeni care nu intra pe forum ... astia din CSR si astia care sunt doar prieteni de ai nostrii ... faza cu clubu e chair buna ... ZIC EU ! :) :dance:
|
gabi...... p noi n bate gandu sa ramanem peste noapte.... n tzinetzi companie... p undeva prin oras ceva d genu asta :?: :bong:
|
Bey care mergeti cu mine... sper ca nu aveti de gand sa dormim prin craiova :lol:
|
o sa fie super dar aveti grija unde alegaeti ca o sa fie cam multa lume
|
V-oi fi acolo !
|
vin si eu (sper sa ma bagati si pe mine in seama) dar vin fara masina ca am facut accident :cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:29. |
- Copyright 2026 4Tuning