![]() |
Re: ajutor alegere subwoofer
tico rs....nu este un prost obicei ..este un lucru ffff bun.....si eu am acest "prost obicei" :) caut peste tot si citesc mai toate review urile posibile ....nu stiam k d aici ai luat...momentan nu stiu unde sa ti mai arat sa citesti despre dls...sunt cam rare dls urile p forumuri ..bine....... am gasit la rusi :):):)...un forum plin numai despre dls.....dar nu am inteles nik...:(
|
Intradevar, oferta actuala de la Falcon este foarte competitiva!
|
kicker all the way... o sa-mi multumesti dupa ce il cumperi :)
pacat ca in oferta nu au si niste soloxuri ... de 10'' de 12'' si 18'' ca tare curios eram de preturi. Bafta si minuni! |
cosmin, am si eu o nelamurire: 10" in ce? diagonala sau latura? ma refer la cele patrate...
|
bai frate am sunat azi la falcon....si bine...ink nu am primit raspunsul astept sa ma sune.....dar cik nu ar mai fii valabila oferta...poi c dreq e asta?...ma rog daca chiar nu ar mai fii mi ar parea rau..tocmai visam la un kicker:(:(
|
Probabil ca era vorba despre o lichidare de stoc!
Dar pot sa-ti sugerez ceva ce ti-a scapat poate,...SUBWOOFERUL, adK JL??..:-) |
Quote:
E greu sa faci un sub bun si ieftin....bun este, no comment dar nush cati de pe forum si-l permit ;) |
mai este si ...w3 .....e super....;) l am ascultat si am ramas wow :)....dar pana vine in tara seria noua trece anu'...:) ...si.... oferta asta celor d la falcon e buna rau..la bani zic...k la sunet...jl suna mai bine....mai e timp sa ne decidem :)
|
diagonala....
|
io zic sa mergi pe kicker solo baric 12' sau 15" de 750 w rms
|
tocmai am auzit pioneer ts-w 306 c si am ramas impresionat de ce atac poate sa aiba diful ala, ce agresiv poate sa fie... ma gandesc serios sa imi iau unul...
|
la ce bani e ala?
ai putea sa te uiti si la hertz 300d sau JL 12w3... nu sunt scumpe si au un sunet bun pt banii lor... personal, nu agreez difuzoare pioneer... nu sunt pe placul meu, mai ales seria accelarate |
Mai devreme vorbeai de solobarice, iar acum vad ca te rezumi la un 306 de la pioneer....
|
Tico RS.... ia un kicker.... dak nu ...nu mai intreba si mergi pe ce doresti....
|
sigur sunt preturile reale la kicker ? in cazul asta mi-as lua si eu un solo-baric ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2026 4Tuning