![]() |
Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO
Quote:
Aplic mai multe straturi,pentru ca imi place sa iasa bine ceea ce fac. Si nu am ce sa bag in buzunar deoarece toate materialele sunt incluse in pret, clientul nu vine cu nici un gram de vopsea si nici nu ii cer bani suplimentar ca aplic N' straturi. multumit de raspuns domnule paint marcel. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
salut ,
am 4 jante de 17" care vreau sa le vopsesc . am atasat pozele , spitele nu sunt curate , doar buza este zgariata . am doua variante de culori cu spite negre si buza alba sau gri antracit toata janta . cam cat ar fi toata afacerea . |
4 Attachment(s)
Quote:
jante G Power 19' terminate de reconditionat azi |
1 Attachment(s)
noroq, poti sa imi faci si mie janta asta? un pret?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
18 Attachment(s)
Quote:
eu reconditionez jante cu adevarat nu incarc cu chit sau mai stiu eu ce sa iti crape dupa cateva luni. orice julitura,zgarietura o imbrac cu sudura si o rectific pe strung industrial ,intra si jante de 20' pe el.pun cateva poze de la o lucrare in curs sa iti faci idee cum se lucreaza. deoarece am extrem de multe lucrari rog sa anuntati cu o zi inainte sa trimitete-ti jante la reconditionat |
1 Attachment(s)
Salut.Crezi ca se poate vopsi partea cromata in rosu?Daca se poate cam cit ar costa??Multumesc anticipat
|
Quote:
daca este doar de vopsit,350 ron costa lucrarea,cu toate materialele incluse in pret. |
salut....un pret ptr niste jante.borbet a 9j toate 4.sunt vopsite negru.si vreau sa le aduc la forma lor initiala.am vazut pe prima pagina ca ai mai facut...vreau polisate
|
14 Attachment(s)
Quote:
numai sub vopseaua de pe buza sa nu gasesc julituri adanci,indoituri,chit sau mai stiu eu... Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning