![]() |
Re: Buget 4000 e
try opel astra 1.6, cel din 2000/2001 sau ma rog
|
Re: Buget 3500
Quote:
|
Re: Buget 3500
Quote:
mai spart! |
ce experienta ai tu in acest domeniu, ZaNe94?
|
Neamtul are doua perechi de oo sau de ce ar fi inginer mai bun ? Cand o sa dispara de pe encefalul vostru legendele astea ? Masini bune gaseti peste tot, la japonezi, nemti, suedezi, italieni, francezi, etc. Sa ai impresia ca nemtii sunt dati dracu si fac rahatul praf fata de francezi este o dovada de un orizont destul de limitat.
De exemplu un Megane RS bate un Golf GTI pe circuit de il astupa, sau e flacara violet de vina ? Apropo, vezi ca Ford este brand american nu german. |
da frate mai prins, am 16, da am stat si eu pe langa tata prin ce masini a avut si am putut face comparatie dintre opel si renault. intradevar modele mai vechi, r19 si kadett (ambele diesel, nu mai stiu cmc). si asta cred ca o stii din cultura ca germanii sunt mai meseriasi in ce e tehnic, ca masinile nu apartin genului liric.
hai frate, toti, "ba, tu ai 16, mars ,ma, muc la nas!" |
Quote:
si da masini bune gasesti si la japonezi si italieni si la toti, da stiu sigur de francezi cas varza. da fordu e american, da e pus pe langa astea nemtesti de obicei |
Quote:
BMW are motoare diesel de peugeot, alea de 2 litri, si benzinare de 1.6 facute in colaborare cu PSA. Francezii fac niste masini senzationale, mai ales Peugeot si Citroen, dar nu ma astept ca tu sa stii asta. |
Eu stiam ca unele motoare sunt facute in colaborare, nu ca sunt de la X sau Y. La capitolul 2.0d BMW sta bine, are intre 184 si 204CP.
@ Zane - da, ai dreptate...sunt varza. :rolleyes2 |
Quote:
si hai nu te da ca tu esti mai mare si ai avut tu cateva masini, ca pun pariu ca multi de aici erau la fel ca mine, stiau unele lucruri si dinainte sa aiba prima masina. ca daca te intereseaza vorbesti cu toti din juru tau sa afli. |
Gresit -
Quote:
Quote:
|
pai da, nu cred ca aici era vorba de vreun poet care prefera mersul cu caleasca printre salcamii infloriti.
|
Nu au treaba cu domeniul auto = cunostinte putine / inexistente. Chiar asa greu e sa te prinzi de anumite chestii ?
|
eu ma prind greu? normal ca e vorba de aia ma, nu ai reusit tu sa prinzi faza ca ma refeream la ei, si nu prea te duce sa iti dai seama ca eram oleaca sarcastic cu poetul si zici de mine. hai ca o las asa ca ai experienta pe forum si te sutin astia pe tine. chiar daca o dovedesti ca esti mai redus de felu tau. hai treaca. nui umplem baiatului topicu de cearta noastra.
rog un moderator sa stearga ca incurca pe multi. |
Astia ca tine ar trebui interzisi pe forumuri, sincer :lol:.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning