![]() |
Re: E30 - SEDAN
8 Attachment(s)
Prima masina prezentata iam dat-o lu tata si am promis ca ma ocup de ea sa functioneze :D asa ca sa o arat si pe a mea :D la care de cand am luat-o am schimbat capota,porbagajul ,iam pus pleoape scurte si urmeaza sa dau pragurile jos suspensi sport spate ...... dar toate la randu lor sa vad cum ma descurc sa lucrez la ambele :sad:
|
M`a distrus psihic anul trecut ursul asta pe care l`ai luat acum neamtule .... eu in mare parte m`am ocupat ca masina sa functioneze cat timp a fost in craiova .... am auzit ca pana sa ajunga la tine a mai avut cativa proprietari intr`un timp foarte scurt ..... eu sper sa o scoti la capat cu el ( sper ca stii ce probleme are ) Mai e pe gaz ?
|
Quote:
|
Quote:
@Cataa - zi si mie tot ce sti despre masina ma refer la bube sa stiu unde sa incep si unde sa termin :D P.S - da are inca GPL dar o sa zboare :D |
2,5 cu delcou jos? 2,5 jetronic? exista asa ceva?
|
Quote:
|
Ti`am dat pm cu toate problemele masinii , cat mi`am mai amintit si eu ....
|
Quote:
|
are probleme grave?
|
Pacat de masina .....poate poate o scoti tu cumva la capat.Sper!
|
Quote:
|
Quote:
|
Dupa cateva zile de gandire am hotarat 2.5-ul intra la facut ,iau geamurile electice dupa cealalta,puntea spate cu discuri,jantele ...... si le pun pe cealalata dupa care 1.8 o sa dispara cred ca in curte la tara ,si pe 2.5 o sa pun kitul de m-teck 2 :D sper sa o termin cat de cat pana in mai cand o sa apar si eu la mare :D:D:D
|
5 Attachment(s)
O intrebare poate mai ciudata ,as putea sa montez o bara fata si o fusta fata de 90 pe una mai veche ma refer cu stopuri scurte? Daca e frumos saptamana viitoare 1.8-ul intra in operatie pt fratele mai mare :D
|
3 Attachment(s)
A mai venit una in parcare :D o pisica neagra,interior piele negra ,ABS,servo,inchidere + alarma,motor 1.8 an 93 are o problema cu aprinderea treb sa o fac am facut 3 poze dar nu prea se vede am sa revin maine cu altele
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning