![]() |
Re: Jante ATS Noi in cutie
uuuppp
|
0721.22.33.99 |
Recomand cu cea mai mare placere,cumparat 4 bucati ATS DTC 15 superbe:) usoare,rezistente:)numai sa te dai cu ele..Am sunat dimineata si la pranz erau pe masina,merci inca o data....poze maine.....
|
yo multumesc alex, ma bucur ca i ti plac ne auzim la telefon , te astept cu poze chiar sunt curios cum arata !!
|
5 Attachment(s)
Cateva poze cu rotile:)...se simpte imediat o janta usoara,trage mai bine,a scazut consumu,si planetarele lucreaza la juma de norma:)
|
uuuppp
|
uuupp
ATS DTC 7jx15'' 8 gauri 4x100 si 4x108 ET 20----130Euro/buc 7,5jx17'' 8 gauri 4x100 si 4x108 ET35----160Euro/buc se potrivesc pe: BMW, LOGAN,SANDERO,RENAULT,PEUGEOT,CITROEN,OPEL..etc ATS DTM 7,5jx17'' 10 gauri 5x100 si 5x112 ET35---160Euro/buc se potrivesc pe: VW,SEAT,SKODA,AUDI,...etc. |
Salut! am vazut in link-ul pus de tine ca sunt si alte culori.Un pret pt ATS DTC albe pe 16?daca ai?Multumesc
|
salut, ATS DTC se fabrica doar pe urmatoarele dimensiuni 7,0 x 15
8,0 x 15 7,5 x 17 9,0 x 17 8,5 x 18 iar eu am pe stok 7,0 x15'' si 7,5x17'' |
Mai astept mult factura de la tine ?? AU trecut deja aproape 2 luni de cand mi le-ai vandut..
Daca nu poti emite factura spune-mi nu ma mai duce cu presul.... |
Nu te am dus cu presul si nu, nu pot emite factura daca eram firma postam la categoria firme nu crezi ??? Dar cu toate astea am vbit cu cineva care poate sa ma ajute si la randul meu astept de la el . Nu pot sa i mi permit sa fortez omu sa scoata factura la cheremul meu mai ales ca tu ai cerut sa nu apara modelu jantei...etc. doar jante 17'' , fiecare are socotelile lui raspunsul lui final a fost ca ma ajuta pe inceputu saptamanii care vine.
PE VIITOR PENTRU EVENTUALII CLIENTI : NU POT ELIBERA FACTURA !!! |
Quote:
|
uuuupppp
|
ma intereseaza pe 16 pentru un passat 2005.nu stiu ce prindere e.
0749713794 |
2 Attachment(s)
salut, masina ta are prindere 5x112 si nu am nimic pe 16. Pentru masina ta pot sa i ti ofer 4 jante Aluett pe 17 si au buza sunt impecabile (prima poza cele gri) la 800Ron toate sau ATS DTM tot pe 17 (poza 2) si costa 160Euro bucata si sunt noi in cutie ne desfacute.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:16. |
- Copyright 2026 4Tuning