![]() |
Re: EVO VIII JDM Rally car Build
nice..... nu's eu cu mecanica dar fan mitshubishi tot raman...... si sper sa iasa un lucru dupa care sa intoarca lumea capul pe strada
multa bafta |
vazut azi prin oras :X:X:X nice
|
Da,am dat o tura sa se mai dezmorteasca un pic :-)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Dupa ce am schimbat linia de esapament,am inlocuit volanul de serie cu un volan Sparco .
Sa eliminat cu aceasta ocazie tot sistemul de airbag. Am montat si un quick release de gr.N Sparco. |
Bafta la proiect , o masina pe masura construita de niste profesionisti. Bravo si tine'o tot asa
|
2 Attachment(s)
Merci Ionutz
Doua poze cu interiorul: Scaun Sparco PRO ADV,centuri Sabelt in 6 puncte Kit inaltare schimbator Gaetmo Motorsport Sistemul quick release l-am demontat Quote:
|
Quote:
O mica intrebare, va ramane cu cutia stock? Sau va ganditi la una secventiala? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Acum este stock,dar nu va ramane asa.
La gr. N nu trebuie cutie secventiala si oricum e foarte scumpa si nu-mi permit. La gr.N se foloseste carcasa originala a cutiei de viteze in care se pune un kit de competitie cu craboti sau asa numita: Gearbox Dogbox Vezi foto Quote:
|
Frumos proiect, ceva rar la noi, bafta!
|
o cutie secventiala in functie de sistemul de actionare: levier sau padele(electric/pneumatic/hidrulic) sare de 20000EUR (+revizii la 1500km speciala)
|
Intreb si eu: oare nu era mai ieftin sa cumperi din romania o masina gata de start?
ca pe tine te costa scaunele, rollbar-ul, centurile, instalatia de extinctoare, jenti, gume, o groaza... http://rallyzone.ro/index.php/bazar/...-de-curse.html oricum interesant proiect, mai ales ca volanul este pe dreapta. si turbotehnics si-a luat un impreza mcrae edition cu volan pe dreapta |
o masina gata facuta e in cele mai multe cazuri obosita si edpdv tehnic in specificatia de la momentul prepararii, daca o faci tu, ai ultimele componente aparute sau omologate + totul este nou( siguranta fiabilitatii) si in plus iesi aprox la pret de second
Ps. uitate in celalat thread cu masina pe care o construim acum (206 gr.A) |
Baietii vor sa faca ceva de mana lor , sa fie mandrii de ceea ce au realizat.Si esti mai sigur pe masina daca o faci cu mana ta decat sa o faca alti.Foarte frumos proiect,bafta la el !
|
nu stiam ca poti iesi asa de ieftin.
in acest caz am inteles alegerea facuta. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:58. |
- Copyright 2026 4Tuning