![]() |
Re: Accesorii BMW Performance pentru X6
Poate-mi explicati si mie, daca tot ziceti ca X6 e o masina de strada, CARE E SCOPUL EI? Eu asta va intreb. Daca e facuta sa fie de strada, inseamna ca trebuie sa fie confortabila, deci de ce n-ar fi mai bun un seria 5, care e si mai ieftin? Suspensiile sunt prea tari, ei zic ca au sacrificat confortul suspensiilor pentru sportivitate, dar ce sportivitate poate sa aiba ditai' barca? Din nou, un seria 5 e mai sportiv.
Si n-am spus ca daca o masina e 4x4 inseamna ca trebuie sa fie de teren. Sunt 2 categorii de masini 4x4: - de performanta, caroserie clasica sedan/hatch/coupe etc, unde sistemul 4x4 este gandit strict pentru performanta si masina este mai mica, mai sportiva - de offroad, unde suspensia este inaltata, sistemul 4X4 este insotit de anumite setari ale diferentialului, ai un reductor, eventual si un sistem de reglare a inaltimii. X6 nu se incadreaza in niciuna din aceste categorii. Se vrea cate putin din fiecare, dar nu iese nimic. Alexxutz: o Impreza pot sa fac pariu ca se comporta de 10 ori mai bine pe teren accidentat. crysty.bobok: SUV de sosea??? Tu auzi ce spui? Definitia SUV-ului este SPORTS UTILITY VEHCILE. Unde gasesti "utility" in aceste masini? SUV-ul este acea masina spatioasa, in care iti sui familia si poti sa iesi de pe sosea, sa faci un picnic la munte. Ori asta daca iese pe sosea, acolo ramane. Sa-ti "bagi" familia + accesorii gratar/picnic e ceva mai complicat, pentru ca asta e gandita sa fie de lux, spatiile de depozitare sunt cam rudimentare, gandite ca la o masina de lux, nu ca la una practica. SUV-ul de sosea este cel mai cretin concept, pentru asta exista break-urile, mult mai practice. Sau daca te plangi ca-ti trebuie masina inalta ca vezi doamne nu se poate merge in tara asta cu o masina normala (de parca 75% din soferi n-ar conduce masini normale) poti sa-ti iei o masina de genul Audi Allroad. Ce mi-ar placea o comparatie intre un Subaru Outback si X6. Si ca pret, performante pe strada, performante off-road, utilitate etc. Deci inca o data va intreb: care e scopul ei? Este, de fapt, o masina gandita special pentru "bosi" ca sa umezeasca p**dele. O masina care ajuta la ocuparea cat mai multor locuri de parcare, care pe mana unui fraier ti-o zgarie pe-a ta cand vrea sa iasa din parcare. Nici macar nu arata elegant, arata penibil si vulgar. |
Quote:
|
Cand vulpea nu ajunge la struguri spune ca sunt acri.
|
Ha ha ? Tie iti place X6 ? Si mai ziceai de Cayenne ca e "avorton VAG", pai Cayenne e lux fata de camila asta. Tare asta cu strugurii dar putin probabil sa fie acri pentru toti, multe masini sunt "struguri acri" pentru unii dar nu sunt toate criticate, ceva e la mijloc aici.
PS - acelasi lucru cu strugurii se aplica minunat si in cazul tau cand postai gratuit in cazul noului Cayenne. |
Pai cayenne e un avorton VAG doar imparte f multle piese vazute si nevazute cu touareg-ul. Cu noul model au fost si mai nesimtiti si au lasat si usa fata de la touareg :)) . La fel ca si audi-urile toate sunt avortoni VW.
"who's your daddy?" asta-i intrebarea la care Audi raspunde.... VW. |
Felicitari, ai descoperit faptul ca Touareg imparte platforma tehnica cu Cayenne, de unde si anumite piese comune. E aproape la fel de tare ca atunci cand s-a descoperit roata, sincer...
Ce incerci tu sa "demonstrezi" aici e cu atat mai rau cu cat BMW ia bataie de la niste "avortoni" VW, iti dai seama ce patetici sunt ei in anumite situatii ? :lol: A4, A5, A6, Q5, R8, A8, TT si alte modele nu au niciun "Corespondent" la VW, asta face "teoria" ta si mai amuzanta. E bine totusi ca in universul tau chiar crezi ce spui (desi nu sunt 100% sigur) si esti fericit, pana la urma asta conteaza. |
Fanboy, stiam de platformele VAG inainte sa "se dea pe piata" pentru ca lucrez in domeniu. Iar daca tu esti atat de indoctrinat incat nu poti sa intelegi, e doar problema ta. Mai lasa si tu calculatorul si iesi pe strada, intre BMW-uri si Audi-uri, si nu mai visa la RS-uri ca alea apar si dau faliment ( RS4 ). 3 modele intr-o revista, 3 cu 3 motorizari nu o sa faca audi-ul mai masina ca BMW decat in mintea ta.
Legat de modelele de mai sus, normal ca nu au corespondent de la VW, nu-ti dai seama ce vorbesti, niciodata VW nu s-ar canibaliza dar asta nu inseamna ca nu au foarte multe piese comune. P.S. Iar nu ti-ai gasit cuvintele de ai date edit, sau ai nevoie de 6 minute sa-ti corectezi erorile gramaticale? |
Audi nu este o masina ci un brand, la fel ca BMW. Cu asta te-am salutat, am vazut cat de obiectiv esti si cunostintele tale in domeniu (un model care iese din productie - faliment ahahahha), inca o data :lol:.
PS - de aia exista functia edit, sa o folosesti daca vrei sa adaugi/corectezi ceva. Probabil e si asta o descoperire pentru tine... |
Quote:
Crezi ca daca am Opel asta inseamna ca nu-mi permit BMW? Nu, asta inseamna ca nu consider ca e necesar sa sacrific mai multi bani pe intretinerea unei masini doar pentru ca e... BMW. Pentru ca mai nou, BMW nu mai e ceva special, cum erau la vremea lor E30, E34, E36 etc. Acum BMW s-a hotarat ca e "misto" sa fabrice aberatii de genul X6. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:44. |
- Copyright 2026 4Tuning