![]() |
Re: Peugeot Looxor
pai normal ca daca dai cu scuteru in rar iti verifica capacitatea motorului...dar daca scuteru e de 49cmc si are set de 80cmc nu au ce sa iti faca ca ei nu au de unde sa stie ca ai u set de 80cmc...la ei apari tot cu 49 cmc...pe cand la el daca dai in razie cu el esti mancat chiar daca ai acte de 49 cmc...te topesc atunci ca aia vad ca e de 125 cmc dupa seriile motorului!
si la un scuter de 49 cmc nu cred ca ii poti pune un set mai mare de 80cmc...nu stiu sigur dar asa am auzit!!! |
Re: Peugeot Looxor
Poti sa ii pui dar trebuie modificat carterul, ex set 86 big bore, T.C.R 88 etc
|
Re: [My scoot] Peugeot Looxor
Frumusel scuterul, ai grija de el, ce imii placeau modelele astea inainte :X
|
danutz ... fi sigur ca pot sa afle ce motor au ... asta vara m`o prins radaru cu vro 85 si mi`o bagat loganu in fata si o chemat arr`u cu tot cu sonda pe care o aveau in logan deci din prima mio zis k nu e stock motoru ... si na am scapat usor ... :D ... cu un avertisment ...iar ca sa`l imatriculezi acu pe SV adic pe oras nu pe sat iti trebe rar`u adik iti verifica tot ti`l baga pe dino si vede si ce set ai si tot ... asa ca se poate sa til verifice ... si cu set mai mare de 80 tot se poate am avut un prieten care o avut loat un set pentru un zip de 130 sau mai mare nu stiu exact ca a fost alizar iar scuteru nu i puteai tine fata pe asfalt .... deci nu ai dreptate in amandoua cazuri :wink:
|
Eu sincer , nu te cred cu dyno-ul. Sincer !
Un dyno nu face decat sa iti masoare puterea ( cp/nm/kw de-astea..) Nu inteleg de unde si pana unde afla omu de la rar ca tu ai set de 80. Crede-ma inca traim in romania. |
Acelasi lucru am zis si eu (Jarood) rar nu iti poate verifica ca ai u set de 80 la ei tot de 49 apare!!! aia de la rar nu iti fac nimik doar iti verifica serrile de pe motor,cadru..si asa mai departe...aia nu iti verifica ce ai u in motor!
|
desi am luat o mica teapa sa zic asa azi am fost la un prieten care mai repara scutere am aflat ca motorul are 80cc...Am vrut sa ma duc la omul de la care am luat scuterul sa-i cer niste axplicatii si am aflat ca e plecat din tara...
|
pai tu trebuia sa il fi verificat inainte sa il iei,eu zic ca dintre un scuter de 125 si unu de 49 sau 80 se cunoaste diferenta destul de bine...oricum bafta cu el
|
frate nu prea stiu ce motorizare are luxoru`l tau dar iti zic sa`l dai pentru ca la piese nu e prea rezonabil si iati odata un scuter calumea .... ma refer la un minarelli ceva .... sau na cv un scuter nu de 80 nu de 125 pentru k dak ai dat ochi cu sticletii ai belit pl ... iti spun din proprie experienta til confisca pe loc ... treaba ta ... :D e doar o parerea sa nu dati cu pietre acu :lol:
|
inteleg man.....am gasit un peugeot fight.....cu 20mil.....arata binisor...merge foarte bine.....de 49cc
|
rog un moderator sa inchida topicul....mi-am cumparat alt scuter o sa vac topic diseara
|
Inchis
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |
- Copyright 2026 4Tuning