![]() |
Re: Machete in lucru - gabitzUU
Asta am facut:D dar este reliefata mult ,cel putin in fata este aproape de maxim incat sa nu atinga placa de jos podeaua....in spate merge sa o mai las mult...
|
4 Attachment(s)
Am facut ce am facut si i-am pus si toba,nu a iesit prea bine,dar zilele astea o remediez :)
Si in lipsa de alte jante mai frumoase am pus unele de Chrysler C300 si mie mi se pare ca ii stau foarte bine...Acum astept si parerea voastra:) Urmeaza sa fac tot posibilul sa o las si mai jos sa fie aproape una cu pamantul :) |
urata toba....
|
Stiu :) am zis ca nu e deloc reusita... O remediez zilele astea
|
Arata foarte bine asa!Acum mai ii faci bodykit si o sa arate super.Fa-i doua evacuari, zic eu.
|
Nu o remedia ci schimbo!
Si eu daca asi fi in locul tau asi vopsi grila in negru. Buna ideea cu rotile alea in loc de boxe. |
Pai remediat ma refeream la faptul sa o schimb ca arata haotic toba aia:)
|
ca o idee........ incearca sa ii vopsesti bara fata cu alb ca sincer, sunt cam multe culori si nu se potrivesc; si fa-i un capac care sa acopere boxele, unul care sa se ridice. :peace:
|
6 Attachment(s)
:)) Am si intrebat din ce as putea sa ii fac un capac:D si inca nu stiu sigur din ce sa-l fac ca daca tot il fac macar sa fac ceva frumos :)
Iar zilelea astea o sa o transform cu totul in bine sper:) numai sa gasesc decapant:) Am pus niste poze cu bara facuta din plastilina ca idee sa vad cum ar venii si pe urma cand ma hotarasc la o forma buna o pun in practica:) si i-am scos si grila de la radiator si parca arata mai binisor dar urmeaza sa-i pun o plasa cred.Iar referitor la vopsea,dupa ce este gata kitul exterior o sa ajunga la tinichigerie pt a fii vopsita in combinatia de culori care o sa ma decid:) adica o sa fie bagata si la cuptor :)Scuzati degetul din a 2-a poza dar nu am mai stat sa-i prind bara in suruburi la loc :) Am mai pus si niste poze cu un RS4 care merita sa fie putin mai pe burtica :) Si inca mai merge putin :D |
Vopseaua se da jos cu decapant inainte de a aplica chit/poxilina etc. Asta daca vrei sa dai jos vopseaua complet.
|
Da stiu bmwh,maine cand ma duc la munca o sa caut spray decapant si poate o iau si cu mine sa ii dau vopseaua jos ;) si pe urma ma apuc de chit...
|
Pe la noi nu am vazut decapant sub forma de spray. Eu folosesc Decanol Super de la Policolor, e o sticla alba, il gasesti la raionul de vopsele in Praktiker.
|
6 Attachment(s)
:)) Acum am ajuns acasa si am vazut postul tau:) aceeasi chestie am cumparat si eu,ca era unu la un magazin imi dadea decapant de la Dyo dar era la cutie de 1 kg si nu aveam ce sa fac cu atata...si am luat asta si e super bun,am luat o pensula de la vanzare si m-am apucat sa ii dau jos vopseaua am pus si niste mostre din timpul lucrului:) Si am mai gasit 2 chinezarii de jucarii pt piese :) de la mercedes initial am vrut sa ii iau rotile dar sunt prea mari dar sunt bune tobele :)) iar la cealalta pt intrerupator si ledurile care le are:)
Acum m-am apucat sa ii dau si vopseaua din interior jos,revin cu poze peste cateva ore ca poate ma apuc si de bodykit pana una alta:) |
Uitasem sa iti spun, dar banuiesc ca ti-ai dat seama. Decapantul ataca plasticul. Ai grija la ce il folosesti.
|
1 Attachment(s)
Am scos tot de pe macheta :D tot ce tine de plastice :) am pus o poza cu ea dupa degresare:) si acum momentan ii fac din poxilina aripile foarte putin evazate si mai lungite un pic sa acopere rotile revin cu poze peste cateva ore cred :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
- Copyright 2026 4Tuning