Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Tuning cielo...Dar fara sa schimbi motorul... (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/1714-tuning-cielo-schimbi-motorul.html)

c i k y 12-07-05 20:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"FiReBuRn\"
...Un Cielo Dragutz...

tuning de calitate.... :wink:

BlueEyes 14-07-05 16:48

asta verde e chiar superb

X-TaZzY 23-07-05 14:50

...

asta verde e frumox ... dar spatele ... nush ... spoileru` e cam ridicat ... puteau sa fie la acelashi nivel -spoilere-praguri... dar in romania nu ar avea rost asha ceva ca ai sta sa le schimbi din doua-n trei zile :) ... oricum e frumoasa ... ;)

ZanDer 23-07-05 21:20

hmz ... cam da ... post din aug 2004 ... poi sa va zic io ca omu a schimbat deja 2 masini de atunci ... deci ar putea fi interesant pt alti posesori de cielouri 8)

George_P. 27-07-05 23:04

1 Attachment(s)
am si yo o intrebare dak se poate.....
vad ca sunteti nebuni numai dupa cai putere
dak pui un filtru si o evacuare si mah rog un chip dak e sa fie ce are???
trebuie neaparat herghelii de cai putere?
oricum n-ai unde sa-i alergi pe toti nici chiar pe 400 asa ca 100,100 si ceva cred ca sunt suficienti zic yo.....asta e pararea mea, nu mah injurati aiurea :P

05-SCS 28-07-05 06:03

...pai si ca sa ajungi la 100, 100 si ceva de cp cu un cielo e ceva de munca ...mai ales la cel cu 8valve :cry:

George_P. 28-07-05 14:37

aici nu mah mai bag ca nu stiu cat e de munk.....
u stii mai bine :)

cls21b_EVO 26-09-05 18:10

Pe un cielo de 1.5 75 cai ...poti sa faci urmatoarele.
Evacuare si kit de admisie ...car sincer nu stiu dak ti ar da ...si dak ti ar da ...cam cat.
Si mai este chipul care dupa vb. cuiva care se ocupa cu asa ceva ar creste puterea cu 11 cai si 14 Nm iar viteza maxima cam cu 15 km/h.
Eu atat stiu atat am zis...poate altii au facut alte lucruri.
Sa i auzim pe cei care stiu mai multe.
Multumesc!

shadow 26-09-05 22:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cls21b_EVO\"
Pe un cielo de 1.5 75 cai ...poti sa faci urmatoarele.
Evacuare si kit de admisie ...car sincer nu stiu dak ti ar da ...si dak ti ar da ...cam cat.
Si mai este chipul care dupa vb. cuiva care se ocupa cu asa ceva ar creste puterea cu 11 cai si 14 Nm iar viteza maxima cam cu 15 km/h.
Eu atat stiu atat am zis...poate altii au facut alte lucruri.
Sa i auzim pe cei care stiu mai multe.
Multumesc!

Nu ai dreptate!!!
Un chip pe o masina pe benzina da cam 10-11% din puterea motorului!!!
Si pe orice Cielo se pot face mai multe, mult mai multe fara sa schimbi motorul:
- serpishori
- pompa de benzina
- axe cu came
- bujii
si mai sunt F multe lucruri!!!

cls21b_EVO 27-09-05 12:40

Mey Shadow...ca sa intelegi...
Eu... stai linistit ca stiam treaba cu 11-12 % la aspirate...dar ce am zis eu acolo erau exact cuvintele unei persoane care se ocupa cu chip-tuning.
Si aceea era singura versiune care o avea pt. cielo.
De celelalte lucruri care le ai zis tu ...stiam si eu dar nu le am zis pt. ca putina lume sa-r baga atat de departe si mai putina lume intelege ce inseamna \"serpisori,axe cu came etc.\"
Multumesc!

vlad_cielo 30-09-05 11:51

salut...
eu am chip, filtru (vax), si toba borla inox de 50 completa plus serpisori
rezultatul: 147Nm.
vreau sa pun axa cu came de nexia sport (kit complet cu tacheti cu tot)..da nu gasesc..aveti idee sau stiti pe cineva care aduce?

shadow 30-09-05 13:21

Ce model de Cielo ai???
Si cam cati Cp estimezi ca ai acum???

vlad_cielo 30-09-05 14:10

cielo sohc 8 valve 1996 75 cp
la dino ti-am zis:147 Nm si 87.3 cai...baietii au zis ca nu e foarte corecta masurarea calutilor fiind luati la roata...cuplul cica e corect...adevarul e ca se simte...da eu vreau axa cu came..(am inteles ca exista de nexia sport kit complet)

Mondeo 21-10-05 02:37

7 Attachment(s)
nice :wink:

reptile 28-10-05 12:43

apropos de ce disc mai sus vis a vis de tuning pe cielo de usuratul bielelor usurarea volantei inlocuirea arcurilor de supape cu unele din titan modificarea unghiurilor la cocoasele axei cu came?
voi nu ati auzit?
si inca o idee modificarea in cutia de viteze probabil alte rapoarte decat cele normale etc.mai ganditiva
il rog pe sebastian pe aceasta cale sa ma ajute cu ceva documentatie clara in leg cu tuningul la daewoo eu fiind mecanic la un service daewoo.multumesc anticipat sebi.

All times are GMT +2. The time now is 23:33.

- Copyright 2026 4Tuning